Castiga cu Viceroy

„Colecteaza si castiga sute de mii de premii” acestea au fost primele cuvinte care mi-au atras atentia cand am vazut cartonul din pachetul de tigari Viceroy.
Am mai participat si inainte la concursuri dar la cele de la Viceroy nu am castigat nimic,la prima campanie la care am participat se cerea colectarea unui numar de taloane pentru a castiga un ceas sau o bricheta,daca nu ma insel,insa dupa ce le-am adunat am mers la benzinariile Lukoil din orasul meu…
Acolo insa in loc sa primesc premiul am fost informata ca stocul este epuizat,am mai continuat cateva zile insa de fiecare data primeam acelasi raspuns.
Dupa ce m-am convins ca nu o sa-mi primesc premiul am renuntat jurand sa nu mai particip niciodata.
Insa cand a aparut aceasta campanie am zis sa mai dau o sansa acestei firme chiar daca prima data am fost inselata.
Dupa ce am adunat 10 cartoane m-am dus la prima benzinarie si mi s-a spus ca nu mai au premii,nu m-am lasat asa ca am mers la urmatoarea,acolo o doamna foarte simpatica m-a intrebat daca doresc setul sau 2 scrumiere si mi-a adus setul.L-am ales pe acesta deoarece am auzit ca scrumierele nu sunt de calitate.
Bineinteles ca nu am rezistat sa nu-l deschid si am fost foarte bucuroasa deoarece in general cand castigi o bricheta vanzatorii ti-o dau fara niciun ambalaj,premiul de la Viceroy este insa ambalat.
Bricheta este una de metal care se poate reincarca,culoarea este rosie si nu poate fi utilizata foarte usor de copii.
Briceagul este unul multifunctional,contine cutitase,forfecuta,cutitase si multe alte instrumente folosite des,este ascutit.
Spre surprinderea mea setul vine impreuna cu un certificat de garantie de 12 luni.
Zilele acestea ma voi intoarce si pentru scrumiera.
Voi ati adunat cartonase?A-ti primit cadoul?
One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.