Scrumiera Viceroy

Acum ceva timp am scris despre premiile obtinute in cadrul campaniei Viceroy,atunci auzisem ca scrumierele castigate nu ar fi de calitate.
Bineinteles ca nu am stat fara a castiga macar una,din dorinta de a vedea cu ochii mei cum arata si daca se merita sau nu sa castigi una.
Am fost acum circa o saptamana si am luat scrumiera,la inceput am vrut sa o intreb pe doamna de la benzinarie daca mi-a dat cutia corecta(deoarece mi s-a parut foarte mare)insa cand am deschis-o am observat ca in ea se afla intradevar o scrumiera.
Dupa cum puteti observa si din imagini scrumiera este formata din trei piese,fireste a fost insotita ca si setul de un talon de garantie.Plasticul este unul foarte rezistent,iar celelalte doua piese sunt confectionate din inox.
Cum promotia se apropie de sfarsit astazi am luat si a doua scrumiera,din pacate a trebuit sa merg la doua benzinarii pana sa intru in posesia premiului,deoarece la prima am fost anuntata ca nu mai au scrumiere si au decat seturi si nu sunt siguri daca mai aduc,fiind ultima saptamana de promotie.Daca nu ati reusit sa luati premiile sau chiar daca ati luat nu uitati de pemiile acordate la sfarsitul campaniei.Va doresc la toti mult succes si nu uitati ca trebuie sa inscrieti codurile pe site pentru a castiga si sa pastrati minim un talon al carui cod a fost inscris.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.