ePufos

Zilele trecute a trebuit să aleg un cadou pentru ziua de naștere a nepoatei mele,zis și făcut,am început să caut pe internet idei de cadouri,deoarece nu știam exact ce să cumpăr.
Totul ușor până am apăsat pe căutare,atunci au început să apară mii și mii de pagini cu jucării care mai de care,de la păpuși cu haine și casă,la mini bucătării și tot felul de alte jucării…Intr-un final am zis să cer ajutorul verișoarei,deoarece ea știa exact ce iși dorește fata.
Răspunsul a fost însă că vrea un ursuleț mare,mare de tot,cum nu puteam să nu accept această dorință m-am pus pe căutat și într-un final am găsit un site exact cu ce îmi trebuia mie,dar cu foarte multe produse.

Pagina găsită conține jucării de pluș gigant care m-au fermecat de la prima întălnire și pe care le-aș fi cumpărat pe toate fără să mă gândesc la bani.Chiar nu-mi puteam imagina până la momentul respectiv cât de mari pot fi aceste jucării,văzusem în magazine ursuleți dar nu atât de mari.

Cel care însă ma cucerit a fost acest ursuleț de pluș mare și albastru (aceasta fiind și culoarea nepoatei mele favorită)…Nu pot exprima în cuvinte bucuria nepoatei la vederea ursulețului care o depășea ca mărime,nu se aștepta la un asemenea cadou deoarece mămica o anunțase că ursuleții sunt foarte scumpi și nu-și permite să-i cumpere unul…Când a auzit însă cât am dat pe el a făcut și ea comandă,de data aceasta pentru un cățeluș gigant…Fetița a renunțat să mai doarmă în pat fără cele două jucării.

Catel de plus gigant

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.