O zi la cresa

Lunea aceasta am fost la cresa unde lucreaza mama mea ca sa plecam impreuna acasa,mereu am iubit copii mici asa ca de cate ori ma duc la ea ma joc cu ei.De data aceasta insa mai erau decat 2 copii,verisori,Rares,care era la grupa mare si ,Ana care era la grupa mica.Mama mea avea Grupa mica dar pentru ca amandoi s-au pus pe plans cand au ramas singuri in grupa iau adus in aceeasi clasa.
Amandoi s-au atasat de mine si eu de ei,haosul a inceput atunci cand tatal Anei a venit sa o ia,in acel moment Rares a inceput sa planga,fiind si prima zi cand ramanea la cresa,am incercat in toate felurile sa-l fac sa nu mai planga,am luat jucariile,am incercat sa-l gadil dar nimic,plangea crezand ca pe el nu-l va lua nimeni acasa.
Scaparea a venit in momentul in care o colega mi-a trimis mesaj,vazand telefonul ingerasul s-a mai calmat,i-am aratat cum se fac poze si a inceput sa rada din nou.Mamica ne-a gasit incercand sa scriem un mesaj,adica el apasa pe toate butoanele.
Cum a vazut-o pe mama lui a inceput sa planga si a luat-o in brate si nu mai voia sa-i dea drumul…Mi-a parut atat de rau pentru el,bineinteles ca asistentele iau spus sa incerce sa nu-l mai lase ultimul,pentru ca nu este obisnuit.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.