Parfumuri online

Pentru fiecare dintre noi parfumul este cel care nu lipseste din geanta,parfumul fiind cel care ne da putere,ne face sa ne simtim libere si ne ofera sansa de a face pe cineva sa se indragosteasca de noi.
Parfumul este o esenta a dragostei,daca este asociata corect ea poate face pe cineva sa ase indragoseasca iremediabil de posesoarea/posesorul respectivului parfum.
Pe mine m-a cucerit de la prima intalnire parfumul pentru femei Avril Lavigne Forbidden Rose,acesta este o combinatie de esente florale,lemnoase si de fructe.Este perfect deoarece odata simtit te duce din lumea reala in cea a fantasticului,a magicului,a imaginarului.Fiind inspirat de trandafirii negrii este foarte util pentru cucerirea barbatilor,trandafirul fiind inca din cele mai vechi timpuri utilizat pentru cuceriri.
Pentru cei care doresc un parfum original,cu un miros puternic care imbina iasomie, radacina de orris, rose, tuberoza si ylang-ylang,aldehida, bergamota, note de verdeata, levantica,garoafe,le recomand parfumul Gloria Vanderbilt.Iasomia este una dintre florile mele preferate,datorita parfumului sau dulce este considerata una dintre cele mai importante flori care simbolizeaza dragostea.Ceea care a creat acest parfumul este Sophia Grojsman.

Unul din atuurile cumpararii de parfumuri online de pe site-ul onlineparfum.ro este ca la fiecare parfum iti este prezentata compozitia,creatorul si folosirea parfumului.Este foarte importanta utilizarea corecta a parfumului,deoarece daca nu este folosit bine nu veti obtine nici efectul nu este cel dorit.Pentru ultimul parfum prezentat de mine am primit urmatoarele informatii pentru utilizarea lui corecta:
1. Parfumul trebuie aplicat la punctele de puls. Aici sunt vasele de sange cel mai aproape de piele oferind mai multa caldura si astfel actioneaza ca niste mini pompe de parfum.
2. Organismului, dieta si varsta afecteaza aroma, asadar nu va mirati daca acelasi parfum miroase altfel pe altcineva. De asemenea, parfumul este format din mai multe uleiuri esentiale. Anumite uleiuri pot fi absorbite in timp ce altele nu, si acest lucru creeaza un dezechilibru pe piele si  contureaza  diferenta.
3. Pastrati parfumul intr-o zona rece, uscata, departe de ferestre  pentru ca  lumina soarelui poate dezechilibra diversele ingrediente.
4. Pentru a ajuta parfumul sa dureze mai mult, aplicati inainte de folosire o lotiune de corp similara.

Printre parfumurile pe care le gasiti pe site:
Paco Rabanne
Gloria Vanderbilt
Thierry Mugler
Calvin Klein
Givenchy
Lacoste
Nina Ricci.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.