Captureaza premiul cel mare cu Gerovital H3 Men

În zilele de astăzi este din ce în ce mai greu să cucereşti o fată deoarece criteriile de alegere a „bărbatului perfect” au fost schimbate.
Înainte pentru a cucerii o fată trebuia să-i reciţi poezii,să-i cânţi melodii de dragoste sau pur şi simplu să-i aduci dulciuri sau flori.
Fetele de astăzi însă nici nu se uită la tine dacă la 18 ani nu ai o maşină,şi nu o „rablă” cumpărată la mâna a doua,ci o maşină nou nouţă,ultimul model apărut pe piaţă.Nici nu mai contează dacă maşina a fost cumpărată cu bani de la „tăticu” sau a fost cumpărată cu banii economisiţi din salariile pe multe luni.Alte criterii care au ajuns sa fie importante sunt hainele,obligatoriu de firmă ,şi accesoriile de ultimă generaţie.
Povestea mea de dragoste a fost însă altfel…
M-am îndrăgostit nebuneşte de o fată pe care o întâlneam când mergeam la alergat în parc,exista o porţiune unde drumurile noastre se intersectau.Însă chiar dacă se întampla acest lucru nu găseam curajul de a vorbi cu ea,fiindu-mi teamă de un răspuns negativ care însemna şi că nu o să o mai văd niciodată.
Ziua în care m-am hotarât să vorbesc cu ea a început prin folosirea unui antiperspirant nou,de la firma Farmec   mai folosisem și înainte produse de la această firmă,dar antiperspirantul seductive din gama Gerovital H3 men m-a cucerit de la prima utilizare.

Poză luată de pe pagina http://beautybyjules.ro/
Poate și din această cauză am găsit curajul de a vorbi cu ceea care mi-a cucerit cu o singură privire inima.După ce am trecut de locul în care obișnuiam să ne întâlnim,m-a cuprins teama,deoarece ea nu se vedea de nicăieri…
A trecut o perioadă de timp până ce ea m-a ajuns din urmă și m-a întrecut,privirea pe care mi-a aruncat-o m-a făcut să o urmăresc și să părăsesc traseul pe care alergam în fiecare zi.Când în sfârșit s-a oprit pe o bancă să-și tragă sufletul și să bea puțină apă,am observat că mă aflam aproape de lacul din parc.
Privirile ni s-au întâlnit…Ea m-a privit cu niște ochi mari,albaștrii ca cerul,asemănători însă cu ai unei căprioare care privește în ochii vânătorului.
Chiar dacă nu știu încă cum am reușit să găsesc puterea de a o întreba dacă mă pot așeza lângă ea,răspunsul pozitiv m-a bucurat peste măsură.După ce am vorbit minute în șir am întrebat-o dacă ne mai putem întâlnii și în altă zi și ea mi-a răspuns că da.
Așa a început povestea noastră de dragoste,la care au contribuit și produsele Gerovital M3 Men.
Acest articol a fost realizat pentru competiția Superblog2014.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.