Floraria Mobila – Flori in 2 ore

Cel mai greu este ca Facebook-ul să-ți afișeze că este ziua unei persoane foarte dragi ție,mai ales dacă tu ai uitat cu desăvârșire de ziua acesteia.
Din păcate,asta nu este ceva de lăudat,iar dacă mi-ar fi zis cineva acum 10 ani că voi uita de ziua mamei mele,i-aș fi răspuns că așa ceva nu este posibil.
Dar printre multitudinea de treburi,stresul de la servici și multe alte problema am reușit să uit cu desăvârșire de ziua celei care mi-a dat naștere.
Dacă nu era facebook-ul cu mesajul astăzi este ziua de naștere a lui … probabil nici nu mi-aș fi dat seama.
Bineînțeles că am lăsat baltă toate treburile și am început să caut un cadou,lucru ușor am mers în supermarket și am găsit cadoul perfect…Dar cum la o zi de naștere nu poți să te duci fără flori am mers la florăria din oraș…
Acolo,parcă toți se vorbiseră,nu găseai decât flori aproape ofilite,dacă nu chiar ofilite…Rămăsesem fără nici o speranță,când mi-am adus aminte că soțul vecinei uitase de ziua soției,iar aceasta l-a dat afară.Ca să fie primit înapoi acesta a apelat la buchetele de flori vândute de Florăria Mobilă,spre surprinderea noastra acesta s-a afișat la ușă cu un buchet splendid de trandafiri albi în mai puțin de o oră jumate…Soția crezând că dăduse comanda dinainte la primit înapoi…
Dar cum sar de la un subiect la altul,voi continua povestea…Am reușit să intru pe site-ul lor însă nu mă puteam hotărâ care din minunatele aranjamente florale să comand…

Primul  aranjament care m-a impresionat a fost Aranjament 19 trandafiri .Trandafirii fiind cele mai căutate flori atunci când vrei să arăți cuiva cât de mult ții la el.Puteți să spuneți că sunt un fel de Toma necredinciosul,dar fiind presată de timp să mai primesc și un buchet care să nu arate ca pe site ar fi însemnat un eșec foarte important.

Interesant mi s-a părut și acest aranjament ursuleț,după cum vă puteați da seama și din imagine,din păcate chiar dacă era foarte frumos nu mergea pentru ziua de naștere a mamei,dar cu prima ocazie o să-l cumpăr.

Se spune că a treia oară este cu noroc pentru mine în această situație așa a fost,am descoperit acest
Aranjament cu mini trandafiri, lalele, orhidee care m-a cucerit,mai ales că mama mea este o mare iubitoare de Orhidee.După 2 ore aranjamentul era deja la mine și chiar dacă la început am avut puține emoții neștiind dacă va arăta la fel ca pe site,bine nu arăta exact ca în poză…arăta mult mai bine de atât.
Seara când am ajuns cu cadoul cred că nimeni nu s-a mai uitat la altceva…toți au rămas cu privirea ațintită asupra minunatului decor.
Mama mea a lăcrimat la vederea cadoului și a suspinat,zicând, „A mai trecut un an!„.
Florăria mobilă ma ajutat atunci când aveam cea mai mare nevoie,deci dacă vreți să comandați flori și să le primiți foarte repede apelați cu încredere la Florăria Mobilă!
P.S. Mai multe detalii găsiți și pe pagina de Facebook Florăria Mobilă.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.