Go fun yourself!

Astazi este o zi foarte importanta pentru mine,deoarece,pe langa faptul ca imi este ziua,astazi se implineste un an de cand am intalnit-o pe ceea care avea sa-mi devina dupa o scurta perioada de timp,cea mai buna prietena.
Ne-am inprietenit foarte repede datorita faptului ca atunci cand sunt cu ea simt ca pot face absolut orice,ca pot sa-i spun absolut orice secret fara a exista sansa de a fi tradata.
Ziua in care am intalnit-o are o dubla semnificatie pentru mine.In primul rand este ziua in care am devenit majora,in care am inceput sa vad viata cu alti ochi.Iar cel de al doilea lucru care o face speciala este acesta prietenie,care pentru mine este foarte importanta.

Ca orice persoana care isi serbeaza ziua aveam de gand sa ma ridic mai tarziu din pat,sa ma las asteptata,dar fiind insa foarte atenta sa observ ce se intampla in celelalte camere,am auzit cand a oprit in fata casei mele.Nu am putut rezista tentatiei si am coborat sa o intalnesc.
Inca de la inceput am trait cu inpresia ca visez si ca in momentul in care o voi atinge totul va lua sfarsit.
Treptat visul a devenit realitate,iar cand am ajuns in fata ei am realizat ca era intradevar noua masina de la Toyota.
Parintii mei mi-au spus ca este momentul sa „Go fun yourself„,adica sa incep sa ma distrez cu noua masina.
Parintii mei hotarasera sa cumpere noul Aygo.Din acel moment,mai exact dupa ce am luat carnetul,distractia a devenit cel mai simplu lucru alaturi de masina mea.
Bineinteles ca masina m-a insotit in cele mai importante momente din acel an (BAC,inscriere facultate,incepere facultate,cursuri…).

Ea i-a cucerit si pe colegii mei foarte rapid.Cel mai de folos ne-a fost atunci cand la a zecea petrecere organizata in camin,portarul ne-a lasat fara curent electric(deoarece stia ca la noi petrecerea insemna ca nimeni din camin nu mai dormea).
Spre ghinionul lui am venit cu masina,urmand ca a doua zi sa raman in camin si sa plec seara.
Cu ajutorul telefonului unei colege si al lui Aygo am reusit sa pornim muzica ,iar cu ajutorul lumanarilor sa asiguram lumina.A fost una din cele mai frumoase petreceri mai ales pentru ca daca inainte doar caminul nostru nu dormea,acum toate caminele din curte nu au reusit sa adoarma pana cand a doua zi petrecerea a luat sfarsit.
Acestea sunt cateva dintre peripetiile de care am avut parte alaturi de masina mea.

Acest articol a fost scris pentru Competitia SuperBlog.Pozele sunt luate de pe pagina SuperBlog.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.