Cumparaturi la preturi supper mici de la Lady Shoes

Cum se aproprie iarna m-am gandit sa incep mai devreme cumparaturile.Cel mai importanti pentru mine sunt pantofii,deci am inceput sa caut pe internet si cum nu orice pantof mi se potriveste am renuntat la foarte multe site-uri,ale caror produse pur si simplu nu ma atrageau sau care aveau preturile de 2 ori mai mari decat in magazin.
M-am oprit asupra site-ului Lady Shoes,datorita preturilor accesibile si a produselor de calitate,bineinteles nu a fost usor sa aleg perechile potrivite pentru mine.
Puteti alege din multitudinea de pantofi de dama oferiti si de  beneficiati de reduceri la toate produsele oferite.
Prima oara am zis sa-mi iau aceasta pereche de cizmulite,am ales-o deoarece iubesc sa port cizme inalte care sa mearga foarte bine si cu o fustita,mai ales ca am paltonul lung.Au si putin toc,nu-mi plac cele cu toc inalt deoarece ma fac sa par prea inalta.

Se gasesc pe site la pretul de doar 129 Ron,fiind reduse de la 149 Ron.Dar cum nu ma puteam multumii decat cu atat am inceput cautarea pentru un al doilea produs care sa-mi intregeasca colectia de iarna.
Cei care au castigat simpatia mea,au fost acesti Bascheti,care m-au cucerit imediat,potrivindu-se cu aproape orice tinuta de facultate si oferind posesorului un aer tineresc.

Baschetii se gasesc pe site la pretul de 99 Ron,redusi de la 149 Ron.Surpriza frumoasa oferita de Lady Shoes a fost ca am platit pentru cele doua perechi doar 129Ron,ceea de a doua pereche fiind gratis.
Da a-ti citit bine,Gratis,dupa super-reducerile de la fiecare produs vi se mai ofera si promotia platesti unul si primesti unul gratis.Se plateste produsul al carui pret este mai mare si cel cu pretul mai mic este gratis.
Oferta mie una mi sa parut atractiva mai ales ca produsele sunt de calitate,ti se ofera posibilitatea sa alegi unde primesti coletul si pentru mai multe intrebari ti se ofera si un numar de telefon.Spre deosebire de alti vanzatori,aici am observat ca poti vedea daca perechea dorita mai este pe stoc,ce marimi si ce culori mai au.
Va invit sa aruncati o privire pe site si va garantez ca va veti indragosti de ofertele si de produsele oferite.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.