ITOOL ȘI PROBLEMELE DISPAR

iTool
Vă vorbeam zilele trecute despre cum l-am găsit pe iubitul meu Samsung Galaxy S4 ”mort”.  În aceeași zi o bună prietenă de familie din București s-a oferit să îl ducă la un service gsm pentru reparații. I-am spus că nu îmi permit să dau foarte mulți bani pentru readucerea lui la viață,pentru că știți și voi că se apropie sărbătorile și trebuiesc bani pentru de toate.

Ea mi-a spus însă că service-ul respectiv este foarte bun,are prețuri accesibile și oferă chiar și garanție pentru telefoanele pe care le repară.Bineînțeles că eu fiind un mic ”Toma necredinciosul”, nu am luat în seamă cuvintele ei,dar totuși i l-am trimis chiar în aceea zi pentru a vedea cât  de bun este acel service de telefoane.              samsung
Uitasem deja de această conversație,ieri când m-am trezit cu curierul la ușă. Credeam că este o greșeală,pentru că eu nu așteptam nici un colet. Mare mi-a fost surpriza când mi-a spus cine era destinatarul. Când am deschis coletul am găsit telefonul meu,l-am deschis și ca prin minune m-a întâmpinat ecranul meu parcă și el foarte vesel de o astfel de reîntâlnire.
Am sunat-o să îi spun că mi-am primit telefonul și bineînțeles să o întreb cât a costat. Era să leșin când am auzit suma,chiar am crezut că mă minte ca să plătesc mai puțin,dar ea mi-a spus că se aștepta la asta din partea mea,așa că a adăugat în cutie și bonul.
Într-adevăr service-ul s-a dovedit a fii cel mai bun în reparații Samsung Galaxy S4. Telefonul mergea acum mai bine decât atunci când îl cumpărasem și spre surprinderea mea cei de la service mi-au mai făcut o surpriză actualizându-mi hărțile gps, acestea nu se actualizaseră nici măcar o singură dată de când luasem telefonul și nu doar o dată am avut neplăcuta surpriză să ajung în stații de autobuze care nu mai existau.
ITool oferă servicii de reparare telefoane pentru următoarele tipuri:

Pe pagina lor găsiți cele mai multe informații.Pentru mine iTool rămâne cel mai bun service și-l recomand cu ceea mai mare plăcere tuturor celor care aveți probleme cu telefoanele/tabletele.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.