MEGAELECTRONICE te ajută să găsești cele mai ieftine laptopuri

În zilele noastre tot mai multe persoane folosesc acasă ,la muncă sau la școală un calculator pentru a putea lucra mult mai ușor.

Dar ce facem atunci când trebuie să plecăm în altă localitate cu diverse probleme de serviciu?

-Nimic mai simplu ne trebuie un laptop.-

Laptopul este cel mai bun calculator portabil dacă pot să spun așa,face tot ce face un calculator,iar de foarte multe ori face chiar mai mult. Pentru mine a fost cel mai bun ajutor ori de câte ori a trebui să lucrez în altă parte decât acasă sau când calculatorul nu era funcțional.
Dar ce facem atunci când laptopul nostru decide să ne părăsească tocmai acum de Sărbători?
                                      -Eu am găsit soluția,apelăm la MegaElectronice
Spre supărarea mea se pare că toate aparatele au de gând să mă părăsească tocmai acum când am ceea mai mare nevoie de ele și când bugetul este din ce în ce mai redus.
Acest site l-am descoperit din pură întâmplare atunci când imprimanta de la școală a decis să ne părăsească.Și atunci ca și în momentul de față aveam un buget foarte limitat și ne doream ceva de calitate și care să reziste.Prin intermediul unei prietene am aflat de acest site online și am găsit ceea mai avantajoasă ofertă,iar în 24 de ore am și început să folosim noua imprimantă.Pot să vă spun că și acum după 2 ani de la achiziționare imprimanta funcționează perfect și nu ne-a făcut nici măcar o dată probleme,să aibă nevoie de reparații sau ceva de genul asta.
Experiența de prima dată m-a convins să apelez pentru a doua oară la acest site, de data aceasta însă căutând un laptop care să mă ajute de acum încolo.
Cel mai greu a fost să aleg din multitudinea de produse oferite la prețuri accesibile.În cele din urmă m-am oprit asupra Laptopului HP EliteBook 2540p.
Acesta prezintă următoarele caracteristici:
  • Procesor Intel Core i5
  • OS:Opțional se poate alege Windows
  • Memorie:4 GB DDR3, upgradabil la 8 GB DD.
Am ales acest laptop și pentru că este foarte ușor de transportat având o greutate de doar 1,5 kg,tastatura este foarte rezistentă și pentru că  prezintă funcții precum WiFi,bluetooth,webcam,card reader mai pe scurt are toate aplicațiile de care am eu nevoie pentru a-mi realiza treburile.
Dacă nu v-am convins până acum să comandați de pe acest site,vă mai ofer câteva informații care sigur o să vă convingă că este cel mai bun site pe care îl puteți accesa și de la care veți dorii să cumpărați:
-La comenzi de peste 2500 RON transportul este gratuit.
-Livrarea se face prin Fan Courier și puteți verifica ușor de acasă statusul comenzii.
-Aveți garanție între 1 an și 5 ani pentru produsele achiziționate de pe site.
-Aveți 30 zile în care puteți beneficia de posibilitate de retur,dacă nu sunteți mulțumit/ă de produsul achiziționat.
-Majoritatea produselor existente pe site se află deja pe stoc deci comanda dumneavoastră poate fi procesată exact în aceea zi.
-Toate produsele afișate sunt testate în prealabil pentru a nu exista probleme.
Pentru mine site-ul Megaelectronice este singurul site care oferă laptopuri ieftine.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.