Plus Connfort și gălăgia dispare.

Cum a ajuns familia noastră să apeleze la geamuri termoizolante,păi este o poveste cam lungă.Prima noastră casă o împărțeam cu o altă familie,totul bine și frumos până cele două pramatii ale vecinilor au crescut și au început să meargă la școală.De atunci familia noastră nu avea liniște nici măcar o singură dată.
Motivul este foarte simplu,casa era împărțită în două,dar în loc să existe între cele două familii un perete despărțitor,cum ar fi fost logic,exista doar un geam care la orice ceartă care avea loc în familia vecină ceda lăsând sunetele să ajungă până la noi.
Ziua era chiar minunat să îi auzi cum se ceartă mai ales că poceau foarte rău limba română,dar când cearta începea noaptea era un adevărat calvar.
Până când tatăl meu a pus piciorul în prag și a vorbit cu celălalt vecin să cumpere termopane de la Plus Confort.Bineînțeles că s-a izbit de răspunsul negativ al vecinului meu,cum că nu este nevoie de așa ceva,costă prea mult și multe altele.
Astfel că ne-am hotărât ca în serile în care nu exista ceartă în cealălaltă familie să dăm noi muzica tare până i-am exasperat și au fost de acord.Nu mai știu exact cât a durat până au venit,dar oricum a fost destul de repede știu că deja după o săptămână ne puteam în sfârșit bucura de mult dorite liniște.
Geamurile nu doar că ne-au salvat urechile de la un deces eminent ci chiar au ajutat-o pe mama mea,prin faptul că erau mult mai ușor de spălat decât cele vechi.
Un alt atuu al lor este că au micșorat consumul de căldură.Au trecut deja mai mult de 5 ani de când am achiziționat geamurile și chiar dacă acum stăm în altă casă,tot mai trec săptămânal să văd în ce stare mai sunt,casa fiind acum a uneia dintre mătușile mele.
Chiar dacă am schimbat casa nu am uitat binele făcut de geamuri așa că și pentru aceasta am optat tot pentru geamuri termoizolante.Încă de când au intrat vechi proprietari în casă ne-au întrebat ce am făcut de a dispărut acel zgomot infernal realizat de tirurile care trec pe stradă.
Chiar dacă la început au spus că nu se merită aveam să aflu puțin mai târziu că au recurs și ei la achiziționarea geamurilor „minune„.Voi ce geamuri aveți?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.