GADGETWAY ȘI PROBLEMELE DISPAR

Crăciunul încă nu a sosit, deci cumpărăturile continuă și la această oră. Pe site-ul mai sus pomenit am intrat în căutarea cadoului perfect pentru mătușa mea, îmi doream ceva care să o facă să zâmbească mereu și care să nu îi amintească că trebuie să-și verifice tensiunea din 5 în 5 minune.Zilele trecute a fost pentru prima dată când v-am vorbit despre Gadgetway și ajutorul pe care acesta ni l-a oferit în relația cu profesorul nostru. Astăzi vă voi vorbi tot despre acest site, dar discuția nu mai este înclinată spre joacă, ci spre ceva real, palpabil mai bine spus spre viață.

Nu știu dacă așa a decis doctorul, sau a fost alegerea unchiului meu, dar nu trec câteva minute că acesta vine cu tensiometrul și hai dacă acasă mai zici că merge,dar când sunt la cumpărături? Tot magazinul stă și se uită la ei, pentru că așa se practică.
Ar trebui să îmi fie rușine că nu m-am uitat de prima dată pe toate categoriile de gadgeturi oferite, pentru că așa aș fi descoperit mult mai devreme și Tensiometrul pentru braț Withings Smart, este asemănător unei brățări și cu ajutorul smartphone-ului se poate calcula tensiunea în orice moment.
 
La început m-am lovit de refuzul unchiului meu,care spunea că nu se poate să dea datele corecte o ”brățărică„ că sunt puse doar ca să ne păcălească, așa că l-am rugat să măsoare o zi întreagă și cu tensiometrul și cu brățara și să vadă dacă rezultatele se potrivesc. După ce a văzut că nu are șanse de izbândă a hotărât să păstreze brățara, dar o dată pe zi să măsoare și cu tensiometrul.
Magazinul de gadgeturi vă oferă și posibilitatea de a cumpăra în rate,maximul fiind de 6 rate. Tot la ei găsiți și posibilitatea de a returna produsele, dar numai în 15 zile lucrătoare. Alegând această posibilitate veți primi înapoi atât prețul produsului/ produselor cumpărate, dar și taxele de livrare,  acest lucru se aplică însă doar persoanelor care au ales cel mai ieftin mijloc de livrare.
Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.