ANUNȚURI ÎN ZIARUL JURNALUL NAȚIONAL

V-am mai vorbit și zilele acestea despre anunțuri în ziare naționale  și ca să fiu sinceră acest articol nu aveam de gând să îl scriu, deoarece nu îmi place să scriu și să promovez un ziar care nu mi-a atras personal atenția.
Dar se pare că nu am avut de ales. Totul a început acum o săptămână când prietena mea ceea mai bună ,Elena, s-a întors din Germania pentru o scurtă vacanță. După o lungă perioadă de absență aceasta s-a hotărât să nu mai plece în străinătate decât două luni urmând ca la întoarcere să se stabilească definitiv în țară.
Chiar dacă acest lucru ar părea a fi simplu pentru cineva care s-a născut și a copilărit în România. Pentru ea întoarcerea acasă reprezenta un adevărat test deoarece trebuia să găsească în aceea săptămână o casă, să reușească să o cumpere și să și termine cu toate formalitățile înainte de a pleca din nou.
Bineînțeles că eu i-am recomandat ziarul pe care îl cunoșteam atât de bine, dar ea a insistat că trebuie să opteze și pentru anunțuri în ziarul Jurnalul Național, deoarece avea un bun prieten care lucra la acest ziar și care îi spusese că sunt multe persoane care încearcă să găsească cumpărători cu ajutorul anunțurilor publicate acolo.
Personal nu am crezut că va reuși să găsească o casă prin această ofertă, dar chiar la a doua publicare a anunțului a și fost contactată.Spre surprinderea ei se pare că vechiul proprietar încerca să vândă cât mai repede imobilul pentru a putea să se mute împreună cu fratele său într-o altă casă.
Anunțurile se pot publica foarte ușor direct de pe internet și sunt realizate într-un număr foarte mic de pași(eu o să îi enumăr pe cei pe care i-am parcurs alături de prietena mea):

  1. Alegerea rubricii în care să apară anunțul: noi am ales Cumpărări imobile 3 camere.
  2. Textul anunțului: ”CAUT URGENT PENTRU ACHIZIȚIONARE CASĂ ZONA 1 MAI.PENTRU MAI MULTE DETALII CONTACTAȚI-MĂ LA NUMĂRUL DE TELEFON 076*******”.
  3. Opțiuni de publicare: Aici am optat pentru bold și pentru chenar.
  4. Alegerea modului de apariție :Bineînțeles că am ales apariții în fiecare zi a săptămânii respective.
  5. Ultimul pas a fost publicarea anunțului.

Pașii sunt ușor de urmat și de aceea vă recomand cu ceea mai mare plăcere acest ziar, nu contează dacă vă grăbiți sau nu, nu puteți pierde un posibil vânzător/client.Pentru noi acest ziar a făcut într-adevăr minuni, cred că nimeni nu se aștepta să reușim să luăm o casă într-o singură săptămână.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.