2. BROKERUL TĂU DE LA AVBS CREDIT

succes profesional_FotorCu toții ne dorim să reușim să ne creăm propria afacere , încă îmi aduc aminte de orele de marketing pe are le aveam la liceu și unde an de an trebuia să venim cu idei noi de afaceri, să creăm un plan, o analiză SWAT a firmei care urma să fie creată în mediul virtual, să găsim un nume , un slogan și mai multe astfel de etape necesare demarării deschiderii unei firme lucru care se realiza numai pe hârtie nu și în realitate. În aceea perioadă luam totul în joacă și nu ne interesa dacă acest lucru poate sau nu deveni realitate , pentru noi era decât un mod de a trece ora mai ușor și bineînțeles de a obține note, că doar numai acestea ne interesau pe noi.
Anii au trecut atât de repede și ne-am găsit pierduți undeva între vis și realitate la sfârșitul liceului, ne-am pierdut unul de altul, unii am mers la facultate, unii sau angajat, iar unii pur și simplu au rămas acasă, dar dorul de grupul nostru a crescut cu fiecare zi care trecea și uite-ne adunați din nou în fața unei măsuțe gândindu-ne la posibilitatea de a crea din nou ceva împreună .
protect-business_FotorȘi cum nu era posibil altfel, mai ales după anii petrecuți în vederea găsirii firmei perfecte, la aceea întâlnire a luat naștere și visul nostru de a avea o firmă împreună și astfel să reușim să ne vedem și mai des și nici să nu mai ne găsim în impasul de a avea nevoie de bani. În mintea noastră în acel moment nu era decât gândul că doar cream împreună afacerea și după începeam să culegem profitul, exact cum un pomicultor culege fructele din pomul plantat.
Ar fi bine ca totul să fie atât de simplu ,nu ? Să plantăm o sămânță și apoi să culegem roadele?
Într-adevăr nu este un lucru greu dacă îți dorești și știi ce faci, dar ăsta nu este un motiv suficient, pentru a crea o firmă nouă trebuie să îți asumi mai multe riscuri și să ai o finanțare.
Așa am ajuns , cu ajutorul SuperBlogSpring, la Avbs Credit , o firmă care oferă consultanță gratuită tuturor celor care doresc să obțină credit în același timp fiind cel mai bun punct de plecare pentru cei care doresc să realizeze o firmă , adică cum suntem noi.
 Încă  de la început ni s-a prezentat posibilitatea de a obține o francizăAVBS Credit  aceasta este oferită în mod gratuit de firmă cu condiția ca după o anumită perioadă de timp să puteți să o distribuiți și altor persoane care se află la început în acest domeniu.
credite-nevoi-personale_FotorPentru noi această oportunitate a fost una de nerefuzat deoarece aveam de ales între a lucra singuri, ceea ce însemna că porneam numai cu banii pe care ne permiteam să îi investim în această afacere, exista riscul să ne lovim de obstacole pe care singuri nu puteam să le depășim sau puteam opta pentru ajutorul oferit de această companie mamă și astfel să ne bucurăm de franciza oferită de ei. Pentru cei care nu cunosc foarte bine acest domeniu, francizele sunt întotdeauna sigure, beneficiam în același timp de ajutor specializat și în plus puteam beneficia de un credit de nevoi personale.
Exact cum înainte pregăteam lecția pentru că urma să fim ascultați acum ne găseam în fața viitorului nostru sponsor, prieten și partener și trebuia să găsim cele mai bune motive pentru ca el să investească în noi și nu în alte persoane, pentru că sincer să fim cine nu își dorește o afacere proprie care pe deasupra să mai și genereze un profit ?
Nu uitați și de aplicația Avbs Credit care este oferită în mod  gratuit, aceasta poate fi descărcată pe Android sau iOS, dacă vi se cere parolă adăugați 1234.

 

Tags:
2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.