Lucrezi simplu și rapid doar cu Contazen

  1. Aveți o firmă mică sau mijlocie?
  2. Doriți să vă deschideți o astfel de firmă?
  3. Lucrați în contabilitate la o firmă?

Dacă cel puțin una dintre întrebările de mai sus vi se potrivește atunci înseamnă și că aveți foarte multe facturi de realizat. Cu toții am încercat cel puțin un program de facturare online, dar acum să fim sinceri nici măcar unul nu a reușit să ne îndeplinească toate dorințele, de aceea vă propun să aruncăm un ochi și asupra unui program de facturare online.

De ce ar trebui să optați pentru un astfel de serviciu:

  1. În primul rând nu doar o singură dată a-ți avut sau veți avea nevoie să emiteți o factură chiar dacă nu vă aflați acasă sau la firmă. Cu Contazen acest lucru este simplu vă trebuie doar o legătură de internet și problema a dispărut.
  2. Nu știți cum să utilizați toate comenzile greoaie, de exemplu cele oferite de Excel? La Contazen această problemă devine istorie, fiecare comandă are un nume cât mai intuitiv și nu trebuie să aveți foarte multă experiență în domeniul IT.
  3. Nu sunteți singurul care lucrează cu astfel de acte din contră fiind o muncă de grup?, nu este problemă cei de la Contazen promovează și munca în echipă, fiecare membru putând vizualiza progresele realizate până în acel moment.
  4. Siguranța datelor este cel mai important lucru într-o afacere și de aceea Contazen vă oferă păstrarea datelor într-o bază de date securizată , în care back-upul este realizat zilnic.

Sunteți încă indeciși dacă să apelați sau nu la aceste servicii? Atunci tot ce aveți de făcut este să vă creați cont și să testați gratuit programul de facturare, veți beneficia de realizarea a cinci documente gratuit, dar nu veți putea lucra în echipă cu altcineva

Dacă după perioada de probă a-ți fost convinși atunci puteți opta pentru una din următoarele trei variante în funcție de nevoile firmei voastre și de numărul de facturi de care aveți nevoie în decursul unei luni:

  • Pentru 50 documente se plătesc 9RON /lună și pot exista până la 3 utilizatori, prin opțiunea Avansat.
  • Dacă vreți între 50-100 documente sau aveți nevoie de 10 utilizatori atunci trebuie să optați pentru 19 RON/lună, prin opțiunea Profesional.
  • Aveți nevoie de mai mult de atât atunci optați pentru Nelimitat la doar 29 RON/lună.

Folosiți programul în decursul întregului an? Atunci prețurile devin 7,2 RON/lună pentru Avansat; 15,2 RON/lună pentru Profesional și 23,2 RON/lună pentru Nelimitat.

Mai mult de cât atât Contazen vă oferă cele mai noi informații despre completarea corectă a facturilor.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.