Contazen ajutorul oricărei firme

Cine zice că e greu să fi contabil cu Contazen?

După cum bine știm contabili firmelor au tot timpul o sumedenie de hârtii de făcut, hărtii costisitoare și care necesită o mare atenție a contabilului în cauză. Dacă te-ai săturat să tot faci tabele și fișe amănunțite in Excel sau Word care iți iau ore în șir, să ști că noi avem soluția tuturor problemelor tale și cu bucurie venim în ajutorul vostru cu cea mai buna platformă, Contazen, care oferă documente gata prelucrate pentru orice tip de acțiune fiscală sau de economie a unei firme mixte sau medie.

Această platformă vine în sprijinul contabililor de firme mixte si mijlocii pentru a le facilita munca și a da o corectitudine exactă în tot ceea ce înseamnă contabilitatea unei firme. Contazen este o soluție extraordinară pentru cei care vor să își eficientizeze activitatea de hârțogărie. Este foarte logic, prietenos și deși pare greu la început să faci un astfel de pas, să ieși din zona de confort, după câteva minute îți dai seama că e o mișcare pe care trebuia să o fi facut de mult.

Automatizarea proceselor, ușurința în setările inițiale și activitatea lunară face ca acest sistem să îmi placă foarte mult și să îl recomand cu căldură tuturor celor care au firme mici și medii și care vor să se concentreze pe ceea ce contează. Deci altfel spus e un program de facturare online de care firma ta are nevoie. Acest program face totul pentru tine, realizarea facturilor sau a chitanțelor nu a fost nici când mai simplă și toate acestea aproape gratis.

Da exact cum ați auzit aproape gratis, acest program, are un abonament gratis care include 5 documente care le puteți accesa oricând, oriunde deoarece acesastă platformă dispune de tehnologie Cloud care îți permite să accesezi documentele oriunde te-ai afla, numai să ai un dispozitiv conectat la internet, oriunde ai merge ai cu tine tot ceea ce iți trebuie pentru a ține contabilitatea firmei, acest lucru te ajută să lucrezi chiar și de acasă ceea ce este mult mai bine decât mediul închis și auster de la birou.

Documentele sunt păstrate într-o bază de date criptată căruia i se face backup zilnic deci ai și securitate în ceea ce privește pierderea documentelor. Siguranță și confort la un singur click distanță. Exista 4 tipuri de abonamente : Gratuit, Avansat, Profesional și Nelimitat; iar prețurile sunt destul de mici pentru facilitățile care ți se oferă, prețul începe de la 0 lei iar la 29 de lei pe lună, ultimul preț reprezintă abonamentul Nelimitat, adică ai acces nelimitat să încarci toate documentele de care ai nevoie și să iți fie la îndemână peste tot unde mergi.

Facturi, facturi recurente, avize și chitanțe le ai la îndemâna prin acest program minunat. Contazen este programul de care ai nevoie pentru firma ta mixtă sau medie. Ei îți oferă asistență pentru orice nelămurire sau întrebare. Ei sunt soluția la problema ta.  Vrei o firmă organizată din punct de vedere al contabilității atunci Contazen este partenerul de care tu ai nevoie oricând și oriunde.

Tags:
2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.