Jingle si problemele dispar

În urmă cu câteva zile m-am hotărât că ar fi cazul și timpul să mă gândesc la ținuta mea de Paști, căci tot se apropie cu pași rapizi iepurașul, însă cum e de fiecare dată o mică problem de deplasare pe la magazine, să umblu în căutarea lucrușoarelor de care am nevoie m-am gândit să apelez la internet și la magazine online de shopping căci în secolul XXI este plin de astfel de magazine. Un motor de căutare, căci despre el vom vorbi astăzi și câteva clicuri și uite ținuta acasă.Voi ce credeți merită din plin o șansa ?de ce să nu fie cel mai bun motor de căutare din țară….?

Deci cum spuneam, hai fuguța la calculator deschid internetul și dăi cu google…..dar stai că nici așa nu este prea simplu, căci îmi doream ceva anume deci nu doar simpli pantofi, ci să fie cu o anumită culoare sau poate din două culori și google atât de bun cum este îți dă rezultate la pantofi și prin miile de astfel de rezultate caută tu ce îți dorești…..

Și aici mi-am zis STOP, hai să căutăm prin altă metodă mai simplă căci trebuie să existe și asta, și undeva tot prin google am descoperit ceva fine, ceva de care aveam într-adevăr nevoie și anume : www.jingle.ro. Ce este “jingle.ro”????

Este un motor de căutare superb care îți găsește lucruri de prin magazinele online din Romania după culoare cu rezultate românești, adică v-a căuta în baza de date și îți va afișa produse ale magazinelor înregistrate.Are o bază de date foarte complexă de diferite nuanțe de culori, însă se bazează și pe faptul că utilizatorul nu are de unde să știe toate culorile, așa că a fost conceput în așa mod ca să poată căuta și combinații de culori cum ar fi “bleu marine”.

Adică dai spre exemplu la pantofi bleu marine că tot despre ei veni vorba și căutare și acest deștept și super fine motor de căutare își va găsi doar variantele de pantofi în nuanța căutată chiar dacă pe acest pantof această culoare este foarte mică, deci din start  economisiți mai mult timp la căutare.

Căci cine spunea că și pe internet să îți cauți ceva nu este și asta un fel de shopping care îți poate da bătai de cap…..????

Dar să nu ne abatem de la temă. Un alt atuu al acestui site este că m-a ajutat la autocorectare, adică în graba mare pe care o aveam în a căuta și o rochiță bleu marine, am greșit cuvântul și mi-a scăpat o literă…..cu jingle.ro nu a fost o problemă căci mi-a găsit chiar și cu scris greșit modelele de rochițe căutate.

A fost o experiență extraordinară pentru mine și nu voi renunța la acest motor de căutare de acum înainte. Îl recomand cu cea mai mare căldură atât fetelor ,domnișoarelor cât și tuturor domnilor. Fiți siguri că prin metoda aceasta veți găsi întotdeauna cu mult mai ușor ce căutați…… E atât de simplu și rapid cu tine jingle.ro

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.