De ce Samsung Galaxy S6?

CSM-G920F Faţă Negruu peste 70 de ani în domeniul IT și bineînțeles cel al produselor electrocasnice, Samsung, ne oferă tot mai des produse noi. De această dată eu vă voi prezenta un telefon care m-a cucerit de la prima privire, este vorba de Samsung Galaxy S6, un smartphone care promite tot mai multe și care se pare că este tot ce am nevoie . Auzisem de foarte multe ori despre el în discuțiile de la facultate, dar totuși informațiile erau prea puține în comparație cu ce am aflat ulterior. Cu ajutorul review-ului Galaxy S6 am aflat din ce în ce mai multe și am început pas cu pas să mă îndrăgostesc de el.

Imediat după ce am putut lua contact cu primele date despre acesta am început o documentare mult mai mare și bineînțeles că nu am rămas nerăsplătită, cu toate acestea tot credeam că nu am toate informațiile, la ceva vreme aveam să descopăr review Samsung Galaxy S6 și să îmi îmbunătățesc cunoștințele. Acest review a fost cel care mi-a demonstrat încă o dată că nu pot alege un alt telefon care să se potrivească atât de bine cu persoana mea.

Dar de ajuns cu asta, haide-ți să vă dau și motivele pentru care mi-aș dori un astfel de telefon și bineînțeles cele pentru care vi-l recomand cu mare drag:

  • Cel mai greu lucru este să alegi un prim motiv, mai ales când telefonul despre care vorbești are atât de multe atuuri care îl fac irezistibil. Eu m-am oprit asupra camerelor, mai ales că sunt printre cei înnebuniți să facă poze oriunde și oricând, Samsung Galaxy S6 are două camere, una principală de 16MP și una secundară de 5MP, pe deasupra camera poate fi activată și prin apăsarea de două ori a butonului home, ceea ce înseamnă că posesorul va putea surprinde mult mai rapid momentele dorite.
  • Telefonul m-a atras și prin designul unic realizat dintr-un amestec de sticlă și de metal  asociate cu marginile ovale care dau un plus de eleganță smartphone-ului, pe deasupra acesta este foarte subțire și foarte ușor, ceea ce îl face ideal de luat oriunde.
  • Nici bateria nu se lasă mai prejos aceasta fiind de 2550mA în plus producătorul se laudă cu o încărcare cu 1,5 ori mai repidă decât a celorlalte smartphone-uri, deci mult mai mult timp petrecut alături de telefonul iubit.
  • Un alt punct forte al telefonului este display-ul care reușește să redea cu exactitate culorile, imaginile fiind foarte clare, toate acestea conduc și la o foarte bună accesare a jocurilor și a aplicațiilor.
  • Samsung Galaxy S6 mă atrage și prin gradul de securitate ridicat acesta venind împreună cu cititorul de anprente KNOX. Cu ajutorul lui vei putea să știi că nimeni nu îți va putea utiliza telefonul fără permisiunea ta și ești și protejat împotriva furturilor.
  • În încheiere vreau să punctez un alt atuu care m-a atras la acest telefon și mai exact posibilitatea de a te conecta cu telefonul la televizorul Samsung Smart TV și astfel să poți să afișezi pe televizor imaginile de pe telefon, respectiv cele de pe telefon pe televizor.

Voi de ce a-ți cumpăra acest telefon?

Tags:
14 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.