Review încărcător UKKO

Așa cum bine știți am participat la campania organizată de cei de la Njoy, nJoy The Order of Geeks, cu această ocazie am avut ocazia de a testa tableta Hector 8 și încărcătorul UKKO, în acest articol vă voi prezenta review-ul încărcătorului.

Încărcătorul vine într-un ambalaj de protecție care s-a dovedit a fi foarte bun, mai ales dacă doriți să luați încărcătorul într-o excursie, nu ocupă foarte mult spațiu ceea ce este un atuu.

În cutie veți putea descoperii un set de mufe, de acolo vă alegeți modelul potrivit pentru laptopul dumneavoastră, încărcătorul Ukko, cablul de alimentare și bineînțeles certificatul de garanție și cărticica cu instrucțiuni. În manual veți primii informații despre mufele pe care le deține și pe care le puteți folosi. Este vorba de 12 mufe:

15V    cu mărimea 6.3*3.0 mm

16V    cu mărimea 5.5*2.5 mm

16V    cu mărimea 6.5*4.4 mm

18.5V cu mărimea 4.8*1.7 mm

19V    cu mărimea 5.5*2.5 mm

19V    cu mărimea 5.0*3.0 mm

19V    cu mărimea 5.5*2.1 mm

19.5V cu mărimea 6.5*4.3 mm

19.5V cu mărimea 7.5*5.0 mm

20V    cu trei pini

20V    cu mărimea 7.9*5.5 mm

18.5V cu mărimea 7.4*5.0 mm

În opinia mea este cel mai bun încărcător deoarece îți oferă posibilitatea ca printr-o singură conectare la o sursă de curent să încarci două aparate distincte, primul va fi evident laptopul dumneavoastră, dar cel de al doilea poate fi telefonul, tableta sau orice alt aparat care se poate încărca printr-un cablu USB. Încărcătorul prezentând un port USB tocmai pentru acest lucru, eu am încercat să fac alimentare în același timp a tabletei Hector 8, dar și a laptopului meu.

Din imagini se poate observa cu ușurință că tableta semnalizează prezența unui încărcător. Un alt atu al încărcătorului este prezența ledului care semnalează ori de câte ori este alimentat la o sursă de curent.

De acum nu mai trebuie să vă fie frică de schimbările bruște de tensiune, pentru că încărcătorul vă va oferii protecție

necesară , laptopul sau orice aparat care se încarcă primind tensiunea normală, tot ce ai de făcut este să te asiguri că încărcătorul primește o tesiune între 100-240 V.

Indiferent de locul în care va fi folosit, încărcătorul vă va oferii ajutorul de care aveți nevoie.

Găsiți mai multe imagini aici . Review-ul se găsește și aici.

Voi ce părere aveți despre acest încărcător?

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.