Ce produs m-a atras la Online Bijoux?

Cel mai greu lucru pentru mine este să mă opresc asupra unui singur produs atunci când site-ul ce mi se deschide în față are foarte multe produse frumoase, la prețuri accesibile și care mă fac să le doresc pe toate. Online Bijoux este site-ul care a reușit să mă țină foarte mult timp pe site în căutarea unor produse care să mă cucerească și asupra cărora să mă opresc definitiv și irevocabil. A durat ceva până să mă opresc asupra setului din argint 925, rodiat cu pietre zirconia, este prezent în prima poză și asupra setului placat cu rodiu si cu o perla alba.

Amandoua m-au captat prin faptul că sunt absolut superbe, fiind niște bijuterii care mi s-ar potrivi de minune si care mai ales pentru ca fac parte din categoria bijuterii zodii. Pe primul l-am ales pur și simplu fără să știu măcar că se potrivește săgetătorilor. Acum trebuie să mă opresc asupra unuia dintre ele și nu știu care , voi ce părere aveți ce să aleg?

Primul set m-a captat prin culoarea foarte frumoasă, tot timpul am iubit movul dar și prin faptul că este un set compus din inel,cercei și pandantiv. Are design italian lucru care din nou s-a dovedit a fi pe placul meu și folosește drept pietre zirconia.

Cel de al doilea set îmi inspiră mai multă eleganță și tandrețe, lucru peste care nu pot trece. Este format dintr-un lanț cu zale mici, pandantiv, cercei și inel, este asociat cu câte o perlă albă care să întregească profilul și cu pietre zirconia albe. Nu știu de ce dar se pare că aceste pietre mă încântă mereu.

Deci am rămas în fața unei decizii foarte importante, le-aș lua sinceră să fiu pe amândouă dar totuși mai avem nevoie și de bani, reducerile sunt destul de considerabile la ambele produse, deci mai îmi rămâne doar să mă hotărăsc asupra unuia singur.

Voi ce a-ți alege în locul meu? A-ți văzut alte produse care v-au cucerit? Dacă da lăsați un comentariu cu ele.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.