Fii un mire de poveste cu Catalin Botezatu

Nunta este cel mai important pas pe care o să îl faceți pentru a fi împreună, o să fie momentul pentru care o să dedicație o mare parte din viața voastră și toate acestea pentru ca el să iese perfect. În centrul atenției, va fi ca de obicei mireasă, dar totuși de acum și miri au șansa să își asorteze cât mai bine ținuta și să iese în evidență în ziua căsătoriei și ei trebuie să se poată bucura de această zi minunată..

Haide-ți să vă explic ce ar trebui să conțină în opinia mea ținuta unui mire de succes, în primul rând trebuie să alegem o cămașă, eu o propun pe cămașa Imperial Karl. Volănașele adăugate vor oferii oricărui posesor extravaganță. Este cred una dintre cele mai potrivite pentru un asemenea eveniment și mai mult decât atât la ea se poate adăuga și un papion pentru mai multă eleganță, acesta poate fi asortat chiar cu buchetul pe care îl va deține aleasa ta.

Pentru ca totul să aibă un real succes trebuie să ai și puțină inspirație, ținutei de mai sus mai trebuie să îi adaugi și o pereche de pantofi Helmut care să o completeze și în plus să îi ofere aceea tentă de eleganță.

Ție nu îți mai rămâne decât să te duci să o ceri în căsătorie, dacă nu ai făcut deja acest lucru, vei știi sigur că ai de unde să îți alegi hainele pe care le vei purta la unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta.

Deschide un nou capitol din viața în ceea mai frumoasă ținută, realizată din produse de calitate și optează și pentru multe alte accesorii de la magazinul Cătălin Botezatu. Acesta este singurul brand de la noi din țară care se ocupă cu producerea cămășilor de ceremonie.

Tu ce haine vei purta la nunta ta? Sau ce haine ai purtat?

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.