Ce ne mai jucăm?

A trecut atâta timp de când am trecut de copilărie, dar cu toate acestea ori de câte ori am timp testez cele mai noi jocuri, fie că vorbim de jocuri cu barbie sau cu mario le iubesc pe toate. Bineînțeles însă că dacă ar fi să aleg aș alege tot jocuri de fete cu barbie, pentru că acestea erau și sunt păpușile pe care orice fetiță și le dorește.

Jocurile disponibile pe internet cu barbie îți oferă tot ce ai nevoie de la a o transforma în ceea mai frumoasă prințesă până la o ajuta la construirea oamenilor de zăpadă sau chiar să o ajuți să conducă o mașină. Indiferent de jocul pe care îl alegeți veți constata că vă distrați de minune alături de barbie.

Chiar dacă în realitate nu a-ți reușit încă să achiziționați o păpușă pe care să o schimbați, să o pieptenați și să o ajutați cu manichiura, în lumea virtuală veți descoperii foarte multe jocuri în care veți putea face toate aceste lucruri și în plus în joc veți descoperii mult mai multe ținute, bijuterii și farduri pentru păpușă.

Când eram eu mică nu erau atât de multe jocuri și chiar pe majoritatea le jucam de mai multe ori, dar acum pe site-ul de jocuri aveți de unde alege, puteți fie să schimbați jocul cu altul din listă sau chiar să îl jucați din nou. Puteți să vorbiți și cu prietenii și să schimbați impresii despre modul în care a-ți îmbrăcat-o pe barbie.

Printre jocuri aveți și jocuri educative în care o învățați de exemplu pe păpușă cum să se spele corect pe dinți sau chiar puteți lucra alături de ea într-un restaurant, toate acestea vă vor ajuta să vă distrați și să căpătați mai multe atuuri cum ar fi de exemplu rapiditatea mișcărilor sau chiar o atenție sporită asupra detaliilor.

Vouă ce jocuri v-au atras atenția? Ce jocuri preferă micutii vostri ?

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.