Alege Toshiba și câștigă!

Încă din 1985 Toshiba este firma care reușește să atragă foarte multe persoane datorită importanței pe care o acordă pentru ca produsele create să fie la nivelul așteptărilor cumpărătorilor și pentru ca durata de viață a acestora să fie mai mare.

Deoarece cei mai importanți sunt clienții, cei de la Toshiba au hotărât să organizeze un concurs  în perioada 25 mai – 23 august, pentru a participa la el trebuie să achiziționezi un laptop Toshiba în această perioadă și să te înregistrezi pe site-ul http://www.30anideinovatii.ro. 30 de câștigători vor fi extrași prin tragere la sorți, printre premiile oferite se numără 29 de laptopuri Satellite Click Mini, cât și marele premiu un laptop Kirabook.

Laptopul TOSHIBA SATELLITE CLICK MINI L9W-B-102 m-a cucerit încă de când am avut ocazia să îl văd într-un magazin din oraș, nu știu ce m-a atras pentru prima dată la el, ”a fost poate designe-ul ce se potrivea la perfectie cu locul în care era pus?” sau ”poate că au fost imaginile care se derulau atât de clar pe ecranul lui?” sinceră să fiu nu știu ce m-a atras pentru prima oară, dar un lucru este sigur îmi doresc acest laptop.Satellite P50-B-11V

Un atuu care m-a ajutat în alegerea lui este faptul că este foarte mic și deci poate să fie luat pe absolut oriunde mergem, în plus și bateria ne ajută foarte mult deoarece poate să țină până la 13 ore fără a fi nevoie de o încărcare. Cel puțin în cazul meu laptopul mă însoțește peste tot, făcând parte din viața mea de zi cu zi, dar totuși îmi daus seama că și cel vechi are nevoie de o pauză și că am nevoie de unul mai bun, am nevoie de un laptop care să se poată conecta rapid la alte dispozitive.

Foarte important de menționat este că acest laptop poate fi folosit și ca tabletă, deci ai două dispozitive în unul singur la aceeași calitate cu care deja ne-au obișnuit cei de la Toshiba. Laptopul va beneficia de garanție de 2 ani, dar știm deja că dacă produsele sunt utilizate corespunzător ele vor ține mult mai mult. În funcție de felul în care utilizăm gadget-ul acesta poate să țină până la 7 ore dacă este utilizat ca tabletă sau până la 13 ore dacă alegem laptop.

Dacă vrem un laptop pentru jocuri, să fim sinceri majoritatea alocăm puțin din timpul nostru pentru jocuri, putem opta pentru
Satellite P50-B-11V, un laptop produs tot de cei de la Toshiba și care se dovedește a fi o alegere bună pentru cei interesați.

Participați și voi la concursul utilizat de cei de la Toshiba și aveți șansa să vă bucurați de un laptop de calitate! Ați văzut laptopul TOSHIBA SATELLITE CLICK MINI L9W-B-102, ce părere aveți despre el?

Tags:
8 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.