Ce produse alegem în această vară de la Piera?

Care este rețeta pentru o lenjerie de calitate? Păi este simplu se adaugă o parte de rafinament, una de senzualitate, una de frumusețe și nu în ultimul rând una de eleganță, dar este cam greu să le aduni la un loc, nu? Ei bine pentru acest lucru s-a inventat deja soluția, este vorba de minunatele lenjerii de la Piera. V-am mai vorbit despre Piera, dar de data aceasta vreau să vă prezint chiar eu câteva dintre produsele pe care aveți șansa să le achiziționați de la ei și care cred eu că se vor potrivi pentru orice persoană.

În primul rând, este foarte important ca firma de la cumpărăm să beneficieze deja de respectul clienților și să fi reușit să încânte cât mai multe persoane, cei de la Pierra deja au tot ce au nevoie pentru a arăta că merită tot respectul pentru produsele vândute. Mai mult decât atât lenjeriile sunt create în România, deci avem și mai multe motive să le achiziționăm.

Așa cum v-am spus și în articolul trecut cei de la Piera oferă două colecții pe an și cum este vară, bineînțeles că ne vom ocupa de această colecție. Aici vom găsi produse care mai de care mai atractive, la prețuri de invidiat. Pur și simplu trebuie doar să iei  contact cu modelele că deja nu mai știi ce să alegi, culorile sunt foarte deschise lucru care ajută foarte mult la luarea unei decizii.

Modelele florale au și ele rolul lor, pentru că se potrivesc la perfecție cu culorile alese, pur și simplu este aproape imposibil să nu găsești cel puțin un produs care să te cucerească. Pe mine m-au atras mai multe produse, în schimb am decis să mă opresc doar asupra celor care m-au captivat în mod special.

Primul produs care a reușit să mă facă să îl doresc este ARISHA PADDED BRA, pur și simplu nu am reușit să nu mă las convinsă de această culoare mirifică, în plus acesta poate fi asortat cu ARISHA STRING și astfel îți vei crea unul dintre cele mai frumoase seturi de lenjerie.

Un alt produs care merită achiziționat este IANNA – BALCONET și acest model este unul foarte accesibil, pentru că pur și simplu înbină într-un mod mirific culorile. Puteți alege în funcție de nevoile voastre și tipul de sutien, fiecare model prezintă mai multe tipuri de sutien tocmai pentru a reuși să se ridice la nivelul dorințelor și ale așteptărilor voastre.

Ce părere aveți despre produsele alese? V-a atras alt model de pe site? Care este acela?

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.