Un ajutor binevenit pentru telefonul meu de la Vetter

Astăzi vreau să vă prezint un produs care m-a cucerit, este vorba de iCharge X-Light Aluminum, un acumulator extern de la Vetter pentru telefonul meu. Pur și simplu nu mai rezistam fără unul, tot timpul sunt cu telefonul în mână ba vorbește cu cineva, ba verifică mail-urile, ba dă un mesaj, mai publică un articol și toate se adună și telefonul meu nu mai facea față de unul singur.

Dar acum pe lângă bateria telefonului meu mai am și un accumulator de 6200 mAh care îmi asigură o zi de lucru, uneori și mai mult, știu că la această mărime trebuie să mă țină mai mult dar din păcate telefonul meu este funcțional 24/24 și deci consumă mult, mai mult decât atât îl mai folosesc și la tabletă.

Este un produs premium cu o carcarsă de aluminium care permite răcirea acestuia foarte rapidă și în plus are un design de invidiat. Nu pot să nu rămân impresionată de inovația de care dă dovadă acest produs care cu ajutorul celor 7 culori ale curcubeului îți indică nivelul de încărcare al acumulatorului, prețul a fost unul foarte accesibil ținând cont și de faptul că durata de viață a bateriei este una foarte mare, este un produs care va atrage mereu privirile celor din jur și care îmi este de un real ajutor în fiecare zi.

Este foarte bun pentru mărci precum Apple, Samsung, HTC ,Nokia,Sony, LG dar poate să fie utilizat și pentru alte mărci cu ajutorul unui simplu cablu USB. Produsul este util pentru orice persoană care nu poate tot timpul să își încarce telefonul. De câte ori nu vi s-a întâmplat să ajungeți tărziu acasă foarte obosiți și dimineața să observați ca a-ți uitat să puneți telefonul la încărcat și bateria este pe moarte? Acum acest lucru nu va mai fi o problemă tot ce aveți de făcut este să puneți acumulatorul la telefon și problema este rezolvată.

Raportul dintre calitate și pret este unul excepțional, adică vorbim de un produs revoluționar la un preț mai mult decât accesibil. Pentru telefonul meu s-a dovedit a fi un produs foarte bine gandit si sunt sigură că acest lucru este valabil și pentru alte gadgeturi.

Vetter  vrea să vă ofere tehnologie de ultimă oră și de aici le-a venit ideea transformării acumulatorului într-un curcubeu care să vă ajute să aflați cât de încărcat este și cât timp vă veți mai putea bucura de el. Produsul este foarte ușor de folosit el se conectează la telefon prin cablul USB, pe care îl veți primi alături de accumulator, iar pentru încărcarea acestuia se poate utiliza laptopul sau calculatorul.

Îmbinare perfectă între Tehnologie/Design și Utilitate, adică îți încarci liniștit gadget-ul, are și un spect plăcut și mai mult decât atât va ieși mereu în evidență într-un mod plăcut, să nu uităm și faptul că fiind realizat din aluminiu are posibilitatea de a se răci mult mai rapid, deci nu vă deranjează dacă îl țineți lângă dumneavoastră cât se încarcă telefonul.

Un alt atuu al folosirii unui accumulator este că nu trebuie să aibă un loc in care să fie incărcat imediat, de exemplu dacă vi se strica mașina și nu mai aveți baterie cu ajutorul acumulatorului a-ți scăpat de probleme. În plus produsele Vetter se bucură de recunoașterea clienților, puteți vedea părerile lor pe emag.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.