Ochelarii de soare – un accesoriu fara de care nu ies din casa pe timp de vara

Eu una nu mai suport de ceva ani să stau la soare. Când ies din casă port mereu o pălărie sau o șapcă, ochelari de soare, haine albe, largi și, bineînțeles, am grijă să aplic o cremă cu SPF de minim 30.

Ochelarii de soare sunt un accesoriu fără de care nu ies din casă pe timp de vara și în niciun caz, nu plec fără ei în concediu. Nu numai pentru că îmi oferă protecție împotriva razelor ultraviolete, ci și pentru că am ochii sensibili și nu-mi place să stau mereu încruntată din cauza luminii puternice.

Desigur, este important să porți o pereche de ochelari de soare originali, certificați, cu lentile polarizate, căci dacă alegi o pereche din supermarket la 20 de lei, e ca și cum nu ai purta deloc ochelari de soare. Purtați ochelari certificați și apelați la personal calificat, din magazine specializate, căci este vorba de sănătatea voastră!

Cum recunoști dacă perechea ta de ochelari are lentile polarizate? Asta mă intrebam și eu și am găsit explicația pe site-ul Optiblu.ro:

„Filtrele polarizante sunt formate din fibre aliniate vertical. Aceasta tehnologie blocheaza 100% lumina orizontala. Daca ii tineti suprapusi cu alti ochelari cu lentila polarizata, in unghi de 90 grade, o lentila peste alta, din suprapunerea lor rezulta o lentila mult mai inchisa la culoare (nu se poate vedea nimic prin ea – lumina este absorbita 100%).

O alta metoda este sa priviti prin ochelari spre un monitor de calculator deschis (care foloseste un filtru polarizant) si sa inclinati capul spre stanga sau dreapta. La un moment dat, se va atinge un punct in care imaginea se inchide la culoare complet.”

Și, dacă tot intrasem pe site-ul lor, am aruncat o privire și pe pagina „Promoții”.

Au o ofertă de nerefuzat :

Ochelari de soare de la branduri de renume pot fi achizitionați în această perioadă din magazinele Optiblu cu până la -50% discount!

Weekendul ăsta voi da o tură pe la OPTIblu cu siguranță!

Tags:
2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.