Profită de Summer Black Week

La mulți ani tuturor celor care astăzi își serbează ziua de nume, pentru voi și pentru restul am o ofertă de nerefuzat. Este mai bine zis vorba de campania Summer Black Week organizată de Lenjerii outlet, trebuie însă să vă grăbiți puțin pentru că ofertele sunt valabile doar până pe 20. Despre ce este vorba în cadrul acestei campanii? păi este vorba despre foarte multe oferte la lenjerii de pat, adică puteți cumpăra un produs și să primiți două, plătind însă doar o lenjerie.

Pe site veți descoperi foarte multe produse, care mai de care mai atractive sunt sigură că vă va cucerii cel puțin un produs. Puteți să cumpărați una pentru dumneavoastră și pe cealălaltă să o faceți cadou unui prieten, sau le puteți păstra pe amândouă și astfel să vă schimbați aspectul camerei de fiecare dată.

Eu până acum nu le-am încercat decât pe cele de bumbac și am fost foarte mulțumită, au o textură plăcută la atingere, nu atrag foarte multă căldură deci sunt perfecte pentru această perioadă a anului. În plus nu se decolorează la spălare, bineînțeles dacă respectați regulile, vă veți bucura cu siguranță de un aspect foarte plăcut al acestora și nu veți regreta alegerea făcută.

Modele aveți foarte multe, puteți alege în funcție de pasiuni sau doar în funcție de categoria din care fac parte, cum le veți primi veți observa diferența față de cele normale, pur și simplu acestea te îmbie să visezi te duc cu gândul la lucrurile pe care le prezintă.

Și eu vreau să le schimb pe cele vechi, pentru că vreau ceva mai de vară, ceva mai frumos, în articol veți găsi imagini cu câteva dintre produsele care mi-au atras atenția în mod special, vă aștept și părerile voastre cu privire la ele în comentarii.

Am preluat leapsa de la Maria Luisa detinatoarea blogului http://marialuisa.ro . Vă învit și pe voi să participați!

Tags:
One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.