SFATURI PENTRU CALATORIA CU AVIONUL IN PERIOADE AGLOMERATE

Planuiesti sa-ti vizitezi rudele din Italia de Craciun sau sa petreci Revelionul cu peroana iubita la Roma? Aici poti gasi bilete ieftine cu plecare din Bucuresti catre Roma. Cu toate acestea, trebuie sa retineti ca daca vreti sa calatoriti cu avionul la Roma in perioada sarbatorilor, poate fi aglomerat, costisitor si stresant sa rezervati biletele. Dar nu toate lucrurile sunt atat de grave. Exista cateva oferte bune de calatorie cu avionul de la Bucuresti la Roma chiar si in perioade mai aglomerate, cu conditia sa faceti rezervarea din timp, sa cautati cu atentie si rabdare. Iata cateva sfaturi pentru calatoria cu avionul astfel incat sa va puteti bucura de clipe minunate in perioada sarbatorilor.

  1. Evitati perioadele de calatorie de varf. Calatoriti in afara orelor de varf ori de cate ori este posibil. Uneori, in weekend pretul biletelor de avion va fi mai mare. In acest caz, rezervati biletele cu plecare in timpul saptamanii.

  1. Faceti rezervarea biletelor de avion Bucuresti – Roma cat mai devreme. Tarifele sunt in crestere pe masura ce se apropie sarbatorile, deci profitati si comandati din timp biletele de zbor. Din fericire, datorita modernizarii sistemelor informatice din industria companiilor aeriene, nu este niciodata prea devreme sa rezervati bilete de avion pentru o perioada mai aglomerata. Cu toate acestea, pregatiti-va sa fiti flexibil in ceea ce priveste data exacta si orele de zbor.

    1. Verifica ofertele de bilete de avion pentru Bucuresti – Roma din perioada sarbatorilor si foloseste comparatoarele de preturi online. Nu a fost niciodata mai usor sa poti gasi cea mai buna oferta de pret pentru un zbor cu avionul. In timpul sezonului aglomerat, in perioada sarbatorilor navigati cat mai mult pe internet pentru a putea intelege toate optiunile pe care le aveti in ceea ce priveste zborul de la Bucuresti la Roma.

       

    1. Informeaza-te despre aeroporturi alternative. Aceasta este solutie utilizata des, dar in perioadele aglomerate ale sarbatorilor cand exista multe solicitari poate fi o varianta ideala. In plus, pentru a salva timp si bani informati-va despre locuri de parcre, inchirieri de masini, trafic, hoteluri, restaurante care se afla in apropierea aeroportului din Roma unde veti ateriza. Aeroporturile mai mici au mai putine zboruri  cu mai putini calatori si prin urmare mai putine situatii de intarziere a zborurilor.

    1. Daca vreti sa calatoriti in perioada sarbatorilor de la Bucuresti la Roma iar de acolo sa luati imediat un alt avion catre o alta destinatie, fiti atenti ca legaturile ca nu fie prea stranse, zborurile sa nu fie prea apropiate ca ora. Mai ales in timpul iernii, pot exista intarzieri si exista riscul sa pierdeti avionul de legatura pentru a ajunge la destinatia finala.

    1. Plecati devreme de acasa pentru a avea timp pentru a evita blocajele in trafic, pentru a avea timp pentru check-in si pentru a anticipa toate intarzierile care ar putea sa apara.

    1. Atentie la modul in care va faceti bagajele. Alegeti lucruri care va sunt cu adevarat utile.

  1. Folositi internetul nu doar pentru rezervarea biletelor de avion. Evolutiile recente self-service din turismul online va pot ajuta sa economisiti timp atunci cand calatoriti intr-o perioada aglomerata, cum este perioada sarbatorilor. Puteti face de exemplu cumparaturi de vacanta online si veti primi coletele direct acasa. Acest lucru va poate scuti de bagaje suplimentare si de riscul de a le pierde in avion.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.