Cum alegem jocurile pentru pui nostrii?

La Spa cu fetele BratzTocmai citeam pe facebook o postare de genul ”E frumos să ai fetiță, dar să ai băiat e fiță”, dar întrebarea mea este ce faci când ai și fată și băiat? Cum te descurci cu ei? și mai exact cum reușești să scapi de certurile interminabile.

Este foarte greu să ai doi copii de sexe diferite pentru că nu se înțeleg de fiecare dată asupra aceluiași un lucru, cu un lucru cad sigur de acord și acela este că vor să se joace pe calculator. Dar o mămică trebuie să știe cum să aleagă site-urile și jocurile pe care urmează să le viziteze puiuții lor. De facut curat in scoala

Un site perfect pentru orice copil este site-ul Xjocuri, aici părinții vor găsi multe jocuri special create pentru copii, din foarte multe dintre ele vor avea șansa să învețe lucruri utile și în plus se vor afla mereu sub supravegherea noastră.

Unele dintre cele mai bune jocuri sunt cele în care este nevoie de doi jucători, așa veți fii sigură că amândoi se vor distra, pentru a descoperii niște jocuri super tari vă invit să intrați în categoria jocuri online friv, știu că o să vi se pară că marea majoritate nu se potrivesc unei fetițe, dar vă garantez că va vi foarte încântată să le joace și ea. Până și înainte de jocurile online fetele preferau să se joace împreună cu băieții, chiar dacă uneori asta presupunea să participe la un meci de fotbal, deci eu una zic că ar trebui să le lăsați să se joace

Dacă în schimb nu vreți să se joace așa ceva puteți opta pentru jocuri gratuit de fete și aici ca și în prima categorie jocurile diferă în mare măsură între ele tocmai pentru a capta cât mai mult interesul micuților și pentru a fi siguri că nu se vor plictisi niciodată de ele.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.