Secretele de la palat

Un alt serial coreean de exceptie pe care am avut ocazia sa il vizionez este Secretele de la Palat, sau mai bine zis Regina Seondeok. Acesta a fost al treilea serial coreean pe care l-am vazut si chiar nu m-am oprit doar la o vizinoare ci l-am vazut de doua ori.

Ghinionul a facut ca la prima vizionare sa pierd cateva episoade pentru ca am plecat in Turcia, dar a doua oara le-am vazut pe toate. La fel cum ne-am obisnuit serialul pune foarte mare accent pe prezicerile facute si pe soarta copiilor care se doreste a se stie inca de la inceput. Filmul prezinta faptul ca o femeie a ajuns sa devine Rege peste un regat.

Inca de la inceput exista o profetie regele caruia i se vor naste doua geme nu v-a avea niciodata un baiat, sau acesta va muri la o varsta frageda. Pentru a nu se afla ca regina daduse nastere unei fete si datorita faptului ca atunci cand nascuse o stea cazuse in spatele palatului, semn al dezastrului, regele a incredintat micuta servictoarei reginei.

Dupa foarte multi ani in care Deokman crescuse in desert fara a sti care este tara sa natala si ci ii sunt parinti servitorul maleficei Mishil, preoteasa care dorea sa devina sub orice fel regina, renuntase chiar si la propriul copil pentu as indeplini acest plan, reuseste sa le gaseasca pe cele doua persoane pe care trebuia sa le omoare.

Astfel Deokman se vede nevoita sa fuga cat mai departe, in timpul acesta reuseste sa isi piarda mama adoptiva si este din ce in ce mai hotarata sa afle cine sunt parintii ei si de ce au parasit-o.

La palat, chiar daca regelui i se nascusera baieti, acestia nu ajungeau la o varsta foarte mare ca mureau din diferite cauze. Urmariti si voi povestea pentru a afla ce ii rezerva soarta lui Deokman.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.