Taramul dintre vanturi

Taramul dintre vanturi, este mult asteptata continuare a serialului printul Jumong, de aceasta data in centru atentiei se afla Mu-hyul, nepotul lui Jumong, si cel care va purta in istoria Coreei numele de Regele Daemushin al Regatului Goguryeo. Tanarul are insa parte de o soarta naprasnica, inca de la nastere tatalui sau i se prezice ca proncul va aduce numai tristete si necaz regatului si de aceea regale decide s ail sacrifice.
Calaul micului prunc urmand sa fie chiar fratele sau, Prinţul Hae-Myeong, dar acesta nu este de accord cu hotararea nedreapta asa ca incalca ordinal tatalui sau si preda copilul iubitei sale. Anii trec repede si micul print este tot mai neastanparat, fratele sau ii vegheaza insa din umbra pasii si decide ca cel mai potrivit pentru el este devina soldat in armata regala, pentru ca mai apoi sa il ia alaturi de el.
Se stia ca printii trebuiau sa stie ceva arte martiale pentru a se putea apara de inamici, deci noul posta avea s ail avantajeze foarte mult si in viitoarele aventuri. Chiar daca se incearca protejarea lui soarta isi face jocurile si in scurt timp micul print avea sa fie adus in fata unchiului sau, Dae-so, rege al regatului Buyeo. Dae-so nu renuntase inca la dorinta de a avea toata averea ramasa de la tatal sau si deci de a cucerii si partea regelui Yuri.
Cum un serial nu are farmec fara o poveste de dragoste interzisa Mu-hyul sjunge sa se indragosteasca de printesa Yeon, nepoata regelui. Dar oare in ce directive se va indrepta aceasta poveste si cine va iesi castigator? Daca v-am facut interesati intrati si vizionati episoadele din serial si veti afla cu siguranta sfarsitul, eu va garantez un serial coreean de calitate care va reusi sa va tina in fata laptopurilor pentru ceva timp.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.