Review Lenjerii Cumparamisim

Astăzi o să vorbim despre calitatea lenjeriilor de pat existente pe site-ul cumparamisim.ro, am primit lenjeria deja de foarte mult timp, dar din cauza examenelor de abia acum am reușit să scriu articolul. Cu toate acestea mă bucur că am întârziat mai mult pentru că am avut timp să îmi creez mai multe opinii despre lenjerie.
Lenjeria a sosit chiar a doua zi și chiar a fost o surpriză foarte plăcută pentru mine, atunci când am văzut că modelul era  exact cel din poză, dar parcă culorile erau fost și mai frumoase  în realitate, materialul este unul foarte plăcut la atingere și să fiu sinceră sunt foarte mulțumită de ea. Legat de spălare nu am ce comenta, deja am spălat-o de mai mult de 5 ori de când am primit-o și nici măcar o singură dată nu au ieșit culorile. Este la fel de frumoasă ca prima dată când am văzut-o. Modelul a rămas neschimbat după fiecare spălare dar bineînțeles am respectat regulile de întreținere citite pe site.
Aceste lenjerii mă încântă de fiecare dată prin faptul că sunt două lenjerii în una singură, doar întorcând cearșaful se obține o nouă lenjerie care atrage atenția la fel ca și prima. Atât modelul roz cât și cel albastru sunt superbe și se potrivesc de minune cu camera mea.
Am reușit să fac poze atât atunci când am avut modelul roz pe pat, cât și în momentul în care l-am schimbat cu cel albastru . Eu una pot să le acord cu ceea mai mare sinceritate un feedback foarte pozitiv și cu singuranță voi mai apela la această firmă, care a reușit să mă cucerească prin lenjeriile sale.
Dacă sunteți în căutarea unei lenjerii de calitate, cu un model frumos, ale cărei culori să nu iese la spălare sau vreți să găsiți o firmă serioasă de unde să le achiziționați eu vă recomand cu toată încrederea site-ul Cumparamisim.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.