2.Povestea Ileanei Cosânzeana

Povestea Ileanei Cosânzeana o știți cu toții, indiferent de varianta auzită sau învățată lucrurile sunt simple: tânăra a fost răpită de un zmeu și urmează să fie salvată de către Făt-Frumos, până ajunge însă la aceasta, eroul trece prin mai multe încercări, iar în final trebuie să omoare și zmeul.
Următorul pas în povestea noastră ar fi căsătoria, dar să urmăm cursul poveștii și să vedem unde ne duce.
– Ne-am adunat astăzi, aici, pentru a uni destinele celor doi tineri, Făt Frumos și Ileana Cosânzeana.
– Ileana Cosânzeana, de bunăvoie și nesilită de nimeni accepți să fii soția lui Făt-Frumos?
– DAAA!
– Făt Frumos, de bunăvoie și nesilit de nimeni o iei de soție pe Ileana Cosânzeana?
– D…..
– Ce se întâmplă aici? Cine îndrăznește să facă o nuntă în Pădurea mea fără să îmi ceară voie? … (Muma Pădurii și-a făcut apariția la nuntă)
farmec_superblog_2015– Mumă a Pădurii eu, Făt Frumos ,doresc să îmi leg destinul de această ființă minunată, tocmai de aceea am ales să facem nunta în acest loc destinat minunilor.
– O iubești atât de mult încât să treci granița regatului meu doar pentru a te căsători cu ea?
– Da, o iubesc nespus de mult.
– Dar, oare ce te atrage așa de mult la ea? Ce te-a Făcut să te îndrăgostești de ea? Să fie oare ochii aceștia de culoarea cerului? Sau poate înfățișarea ei? NU… gata știu, ceea ce te-a atras la ea este părul acesta de culoarea aurului, ei bine dacă o iubești atât de mult o vei iubi și fără el…
Nici nu reuși să termine de vorbit, că deja aruncase asupra fetei o vrajă, cât ai clipi părul tinerei își pierdu culoarea, se umplu de mătreață și mai mult decât atât părea total lipsit de volum. Pur și simplu toată frumusețea lui de odinioară dispăruse. Ileana era deja foarte tristă, pentru că știa că nimeni nu o va mai iubi, așa că îi spuse lui Făt Frumos să o părăsească, pentru că el nu o să mai vrea să se căsătorească cu ea.
Dar Făt Frumos nici nu voia să audă de așa ceva, o iubea nespus de mult și putea trece foarte ușor peste vrajă, dar faptul că Ileana era atât de supărată îl făcu să ia o decizie neașteptată.
– Voi merge în Tărâmul Celălalt și voi vorbi cu doctorul personal al părului tau – Farmec . Nimeni nu mai scotea niciun sunet, decizia însemna probabil condamnarea la moarte.

doctorul_personal_al_parului_tau
– Nu te pot lăsa să faci asta! Nimeni nu s-a mai intors de acolo! Nu poți face asta.
Dar decizia era deja luată, nu mai exista cale de întoarcere pentru eroul nostru. Așa că a pornit la drum, iar după 3 zile și 3 nopți de mers a ajuns la locul dorit, în jur domnea o liniște totală, dar totuși eroului nostru nu îi era teamă, așa că intră în han.
Ceea ce părea a fi un han, era însă o cetate ascunsă, înăuntrul ei era plin de oameni, pe toți îi unea părul superb pe care îl dețineau, era așa frumos, îi amintea de Ileana Cosânzeana și un jungher îi înțepa inima.
– Bună să vă fie ziua! Unde îl găsesc pe Farmec?
– Se află în ultima cameră lucrează la un nou produs. Trebuie să așteptați până termină.
Făt Frumos nu mai avea însă răbdare așa că se strecură în cameră.
– Cine a îndrăznit să mă deranjeze?
– Sunt Făt Frumos, am venit să vă cer preamărite un leac pentru vraja aruncată de Muma Pădurii asupra Ilenei Cosânzeana, îmi pun toată nădejdea în puterea voastră și voi plăti orice cost pentru aceasta.
– Vorbești de o vrajă puternică, dar nu trebuie să îți faci griji, nimic nu poate învinge produsele mele, vino cu mine. Acest produs se numește șampon anti-mătreață, cu ajutorul acestuia Ileana va scăpa de mătreață și își va recăpăta frumusețea părului, este un produs cu totul nou, dar cu siguranță va rupe prima vrajă. Pentru a recăștiga un păr frumos și sănătos , ea va trebui să folosească Gerovital Tratament Expert Smart Volume , cu ajutorul acestui produs părul va reveni la forma sa inițială și va arăta chiar mai frumos.farmec_competitie_blogging
– Cu doar două produse părul va reveni la fel?
– Probabil atunci când ai intrat te-ai lovit de toate acele persoane cu păr frumos, ele au venit de-a lungul timpului la mine să îi ajut și nu au mai plecat. Produsele pentru Ileana Cosânzeana fac parte din gama Gerovital Tratament Expert și vreau ca ea să fie prima care le folosește. Dar în schimbul lor trebuie să îmi promiți ceva.
– Orice, pentru a readuce zâmbetul pe fața viitoarei mele soții, sunt dispus să fac orice.
– Atunci când părul ei va reveni ca la început, vei trimite oameni să ia produse de aici și să le împartă în tot regatul tău, toate femeile să poată câștiga un păr frumos și catifelat.
– Vă voi respecta dorința!
Astfel Făt Frumos s-a întors în regat, după folosirea produselor vraja pusă a fost ridicată, tânărul și-a respectat promisiunea și întreg regatul a primit produsele Farmec.
Și în zilele noastre Ileana Cosânzeana poate cumpăra produsele de la Farmec și astfel să își câștige un păr frumos, catifelat și fără mătreață.

Această poveste a fost scrisă pentru SuperBlog 2015!

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.