3. Sunt o ștampilă …

Bine v-am regăsit, dragi cititori. Acest articol a fost scris pentru Proba 3 din cadrul competiției SuperBlog2015. În acest articol trebuie să vă prezint o ștampilă cu care mă identific, deși nu a fost ușor am descoperit una care să mi se potrivească, este vorba de Pixul Diplomației. De ce nu am ales o altă ștampilă din categoria de ștampile Colop?

  • Pixul Diplomației mi s-a potrivit de minune pentru că și el, la fel ca și mine, se află încă la început de drum, foarte puține persoane știu despre existența lui, iar și mai puține știu și cum se utilizează un astfel de pix. La fel și eu sunt o persoană încă tânără, la care majoritatea persoanelor se uită cu foarte multă neîncredere, acest lucru datorându-se și faptului că ne-am învățat să pornim doar de la ceva ce deja știm cum se utilizează sau ce știe să facă și nu mai lăsăm  pe alții să ne arate ceva nou.

SB7

  • Un alt motiv ar fi iubirea pentru telefoane, tablete sau gadgeturi în site, eu una nu mă pot lipsi de gadget-uri, m-am obișnuit cu ele și nu vreau să le mai scot din viața mea. Pixul Diplomației, mă ajută și în acest sens, pentru că are și un capăt special pentru dispozitive cu touchscreen.
  • Până și carcasa pixului mi se potrivește, nu o singură dată mi s-a zis că nu pot fi doborâtă ușor, acest lucru este adevărat, chiar dacă primesc multe lovituri se pare că nu renunț niciodată, uneori par foarte rece din cauza acestui lucru, dar ăsta este felul meu de a fi. Pixul Diplomației folosește însă carcarsa pentru a proteja ceva foarte important pentru proprietar, dar despre asta vom vorbi la punctul următor.
  • Așa cum spuneam de foarte multe ori mi s-a spus că sunt rece, că reușesc să resping persoanele mult prea ușor, dar cu toate acestea de foarte multe ori îmi deschid sufletul și las  câteva persoane să intre acolo. În mare parte asta face și pixul nostru, el are o carcarsă ce are menirea a proteja ștampila, de a nu oferi șansa răuvoitorilor să o descopere și să o folosească fără a avea dreptul.
  • Eleganța este unul dintre punctele care ne aduc împreună, iubesc să mă simt bine în hainele pe care le îmbrac și pe cât posibil îmi place să  atrag foarte multă atenție în jurul meu. Pixul Diplomației este o ștampilă ce poate cu o foarte mare ușurință să fie purtată peste tot, fără a ne incomoda, făcându-se utilă atunci când este necesară. Eu doresc să-i fac o personalizare folosindu-mă de ajutorul celor de la Colop.

Acestea sunt principalele motive pentru care cred că pot foarte ușor să mă compar cu Pixul Diplomației, creat de cei de la Colop.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.