6.Ajutorul nostru doar de la avizez

audit-energetic avizez superblogBine v-am regăsit, dragi cititori și mă bucur să văd că numărul vostru crește cu fiecare zi care trece. Articolul de astăzi este dedicat Probei cu numărul 6 din cadrul Competiției SuperBlog 2015 și vom discuta despre o temă foarte importantă este vorba de obținerea unui certificat energetic, dar și multe alte lucruri la fel de importante pentru o clădire.
Obținerea unui certificat energetic Bucuresti nu este una tocmai ușoară, pentru că în primul rând te lovești de foarte multe firme și nu mai știi ce să alegi. De a lungul timpului și micuțul meu birou a avut nevoie de mici schimbări, chiar dacă nu este unul foarte mare el mă ajută ori de câte ori trebuie să scriu un articol, să comand ceva sau, pur și simplu, să citesc cursurile.

Bloc reabilitat – termografie
La început luarea unei decizii nu a fost un lucru ușor, mai ales că și eu la fel ca și majoritatea românilor mă lupt să supraviețuiesc, iar venitul câștigat este unul foarte mic. Sinceră să fiu atunci când am văzut un pret certificat energetic am vrut să renunț, era mult prea mult pentru mine, dar ceva îmi spunea să mai caut, iar la scurt timp aveam să descopăr Compania Enermed Impex SRL București, această companie este format din doctori ingineri a căror experiență depășește 18 ani, dar nu doar experiența a fost aceea care a decis ci și prețurile cu adevărat accesibile pe care mi le-au oferit.
Bloc reabilitatSinceră să fiu nu cred că există persoane care să refuze prețurile mici ale celor de la www.avizez.ro, mai ales că alături de serviciile prestate puteți beneficia de un certificat de performanta energetica, aceste certificate sunt foarte importante atât pentru clădirile care se doresc a fi vândute, cât și pentru cele care urmează să fie construite.
Un lucru foarte important pe care trebuie să îl avem în vedere este să nu încurcăm cumva auditorii termici cu certificatul energetic, primii sunt cei care determină caracteristicile termice și energetice ale clădirii din punct de vedere tehnic și care mai apoi propun cele mai economice rezolvări. Am găsit auditori energetici Enermed Impex , această firmă s-a dovedit a fi o alegere perfectă indiferent de ceea ce căutăm.
Dacă alegeți să intrați pe site veți descoperi și un preț audit energetic, biroul vostru vă va mulțumi pentru deciziile luate și veți vedea că nu a-ți ales greșit. Eu deja mă bucur de un birou mult mai călduros de când am optat pentru un certificat energetic ieftin și mai ales de când am decis să fac toate schimbările pe care acesta le-a impus..

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.