10.Bună dimineața, la o cană …

Super-blog---MagazinuldeCaniDoamne câtă eroare îmi dă programul ăsta! Sincer nu mai rezist! Cum vere să ai o eroare, să scoți un cuvânt din program și să îți apară 300 de erori! Nu, deci acest program are ceva cu mine! Off!! deja  această cană de calitate este goală și am nevoie de un ceai cald! Fix în acest moment constat cu stupoare că uitasem de… mă mai uit de câteva ori peste program, revăd miile de linii de cod și găsesc greșeala… tic-tac…tic-tac…tic-tac…!

Bâjbăind pe masa de lângă pat fac tot posibilul să opresc această sonerie enervantă, dar se pare că lucrurile nu merg așa cum îmi doresc și ceasul cade pe jos continuându-și însă zgomotul infernal.

Mă văd obligată să mă trezesc, pentru că altfel voi trezi toți vecinii, deja somnul mi-a dispărut deci mă îndrept cu pași înceți spre bucătărie, încălzesc apa pentru ceai și mă gândesc oare ce am visat peste noapte. Trezirea aceasta foarte rapidă mi-a golit complet creierul… deci nu am șanse să aflu ce anume mă făcuse să mă simt atât de fericită, de împlinită.

Cana pentru IT-istiCeaiul este gata, mai este nevoie doar de cană, mă întind în dulap după ea și brusc întregul meu vis îmi revine în memorie, pun repede ceaiul în cană și mă așez lângă laptop cu cana lângă mine.

Deschid laptopul și caut programul la care lucrasem în ultimele 3 zile non-stop, mă uit pe linia din vis și constat că într-adevăr uitasem o micuță virgulă, nu îmi vine să cred am învățat programul pe dinafară de când căutam eroarea și uite-o acum rezolvată doar cu ajutorul unei căni. Rulez programul și constat că toate sunt bune. Pentru prima dată îmi dau seama cât de mult bine mi-a făcut această cană de ceai special creată pentru IT-iști.

În urmă cu o lună am decis că am nevoie de o cană personalizată, pentru că mă săturasem ca în fiecare dimineață să mă întâmpine aceeași cană plictisitoare. La sfatul unei bune prietene am intrat pe Magazinul de Căni, aici aveam să găsesc cana potrivită pentru mine.

Trebuie să fiu sinceră și să recunosc că m-am uitat la toate cănile înainte de a alege una și pur și simplu nu am putut să nu remarc asemănarea cu serviciul meu. Un programator are mereu nevoie de o cană de cafea, mai ales în zilele acelea în care programul este unul non-stop, dar dacă aceea cană redă în mare parte meseria atunci ea o să fie mult mai apreciată.Ceai Yogi Tea cu ghimbir si lamaie

Pe Magazinul de Căni nu am găsit doar căni personalizate perfecte pentru orice persoană, ci și cadouri pentru prieteni, că se apropie și Crăciunul, dar și o categorie foarte frumoasă de ceaiuri parfumate. Atunci când pur și simplu nu poți deveni prieten cu cafeaua înseamnă că trebuie să alegi un ceai. Pe site am descoperit Ceai Yogi Tea cu ghimbir, acest ceai este unul foarte aromat și pentru mine are un efect foarte benefic, pur și simplu după ce beau o cană din acest ceai îmi revin toate puterile.

Dacă nu reușiți să găsiți pe site nici măcar o singură cană care să vă atragă, atunci vedeți că aveți șansa să vă personalizați chiar voi cana, acest lucru se face prin trimiterea unui mail către site, vede-ți că aveți pe site toate informațiile.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.