4. Jurnalul unei adolescente rebele

Într-o zi de luni 2010

”Dragă jurnalule, a trecut foarte mult timp de când nu te-am mai deschis și de atunci foarte multe lucruri s-au întâmplat. Îți mai amintești de Murat? Da, da băiatul acela blond cu ochii albaștrii de la clasa de lângă, ei bine ieri m-a invitat în oraș și eram așa emoționată.

Asta până să aflu că nu îi plac fetele care au păr pe picioare, off tocmai acum când voiam să iau acea fustiță splendidă, dar totuși nu pot risca să îi fac o impresie proastă așa că am vorbit cu fetele și am cumpărat un set cu ceară pentru epilare. Mâine îl voi testa alături de Elena și voi reveni cum impresiile.”

Miercuri

”Din păcate nu am mai reușit să îți scriu ieri, de acum în colo nu voi mai pune mâna pe ceară, dar hai să îți spun ce am pățit. Așa cum am stabilit după ce ai mei au plecat Elena a venit la mine acasă pentru a ne apuca de misiunea ”Părul de pe picioare” am pregătit totul exact cum era scris pe cutie și mai apoi am aplicat ceara pe picioare, senzația nu a fost una foarte rea, dar atunci când Elena a tras prima bandă de pe picior am simțit că înnebunesc, dar nu voiam să renunț.

Am stabilit să facem cu rândul, dar în necunoștință de cauză am lăsat ceara în continuare la încălzit, așa că în momentul în care am vrut să o pun pe piciorul Elenei aceasta s-a ales cu o arsură destul de nasoală. A trebuit să o ducem la spital și spre norocul ei rănile se vor vindeca. Cât despre mine bineînțeles că nu m-am mai dus la întâlnire, cum era să mă prezint doar cu o porțiune de picior rasă?

Cert este că m-am învățat minte și nu voi mai folosi ceară în viața mea.”

Astăzi

”Dragă jurnalule, au trecut aproape trei ani de când făceam prima mea încercare cu ceara ți îmi promiteam să nu o mai folosesc niciodată, între timp lumea a evoluat, eu am crescut și în plus am reușit să îl întâlnesc pe TPB, nu… nu este un băiat, este o firmă care se ocupă cu firele de păr rebele.

Datorită lor mi-am luat și primul kit de epilare complet, cu el pot obține rezultate chiar mai bune decât la salon și în plus fac totul direct de acasă, fără niciun cost în plus. Produse de acest gen sunt multe, dar eu m-am îndrăgostit de Kit-ul epilare cu încălzitor de ceară DUO BASIC. Acest lucru s-a întâmplat datorită faptului că el conține foarte multe flacoane de ceară de epilat cu miere, pur și simplu sunt înnebunită după ele, iar faptul că vin împreună cu un încălzitor pentru ceară, astfel accidente ca cel petrecut prima dată să nu mai aibă loc.

Acum nu mai sunt o puștoaică entuziasmată că va merge la prima întâlnire, sunt soția acelui băiat cu ochii albaștrii, care a aflat despre coșmarul prin care a trecut prietena mea și a decis să mă invite încă o dată în oraș. Cu toate acestea și acum iubesc să mă păstrez curată, iar acest lucru nu este posibil fără a scăpa de păr. Și voi puteți descoperii mai multe produse pe site-ul celor de la Total Pro Beauty.”

Acest articol a fost scris pentru Proba cu numărul 4 din cadrul SuperBlog 2015!

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.