17.Schimbarea unei baterii auto

Gigel și cu Marcel tocmai s-au gândit să plece într-o frumoasă vacanță la mare, aveau trei zile ce se doreau a fi pline de soare și de ce nu, poate reușeau și ei să își găsească, fiecare, jumătatea. Din păcate planurile lor sunt date peste cap de oprirea bruscă a mașinii, problema era una care implica apelarea la un specialist, mai ales că bateria auto tocmai le murise.

Dar unde să găsești un ajutor atât de bun, mai ales când toată lumea era plecată în concedii și cel mai important, ei nu puteau aștepta până ce mașina lor ajungea la service și era reparată, ei voiau să plece atunci.

Gigel și-a adus aminte că unul dintre prietenii săi i-a recomandat site-ul bateriiauto.net în ziua din care au apărut primele probleme la bateria auto, atunci nu luase în calcul sfaturile, dar acum nu mai avea ce face.

A format numărul de telefon și în foarte scurt timp o echipă s-a prezentat la fața locului și le-a schimbat bateria cu una din bateriile auto Bosch, acum puteau în sfârșit să plece la mare, pentru că bateria nu mai avea cum să le facă probleme.

De ce au ales Gigel și Marcel să apeleze la acest site:

  • Primul motiv este prețul avantajos și gama foarte mare de baterii auto, pentru aproape toate mărcile de autoturism.
  • Apoi echipa de tineri ingineri care te vor ajuta să îți găsești bateria corespunzătoare
  • Un alt motiv pentru care acest site ar trebui ales este prețul montajului pe mașină, acesta ajungând la 39 Ron, în plus acest serviciu vine alături de măsurătorile realizate pentru garanție, doar că acest montaj se face doar în București și în județul Ilfov.
  • Bateriile existente pe site sunt de o foarte bună calitate și vin însoțite de o garanție de 2 ani, lucru care ne face să alegem acest site.
  • Pentru a putea plasa o comandă este nevoie doar de acces la internet și livrarea se face oriunde în țară, plata se poate face prin 3 mijloace diferite tocmai pentru a vă veni în ajutor.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015

Tags:
2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.