Pantaloni de damă la prețuri mici

Un nou articol, noi produse pe care să vi le prezint, de data aceasta vorbim despre pantaloni, fiecare femei îi poartă, dar nu toate știm de unde să achiziționăm cele mai frumoase perechi și mai ales la prețurile cele mai atractive.
Pe site-ul lenjeriamea.ro vom avea parte de foarte multe modele care mai de care mai frumoase care să ne încânte privirile și să ne cucerească inimile. Chiar și pe mine au reușit să mă cucerească două perechi de pe acest site. Prima este cea de mai jos:


Pantalon sport dama Szyk dl.

Pantalon sport lung, realizat din bumbac de inalta calitate cu insertie de dantela florala.Compozitie: 100% bumbac

Mi-a plăcut foarte mult acest albastru laea, este așa de deschis și în plus este o culoare foarte odihinitoare, nici materialul nu se lasă mai prejos ei fiind realizați din bumbac.
O nouă căutare mi-a adus această salopetă în față:


Salopeta Enny 200043

Salopeta de dama cu maneca 3/4 si pantalon lung, realizata din tesatura uni placuta la atingere. Bluza are decolteu rotund cu sistem de inchidere cu fermoar iar pantalonul este prevazut cu buzunare laterale. Talia este prevazuta cu o panglica care aj

Este pur și simplu superbă, cel mai mult mi-a plăcut faptul că are buzunare deci nu va mai trebui să îmi fac griji unde îmi pun lucrurile cât stau în ea. Pe voi ce produse vă încântă de pe site?

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.