Cel mai frumos cadou!

Îmi amintesc și acum primul Crăciun pe care l-am petrecut departe de părinții mei, în casa iubitului meu, ne mutasem de ceva timp împreună și am decis să petrecem această Sărbătoare tot împreună. Era o zi frumoasă de iarnă, spre fericirea mea în cursul nopții ninsese și zăpada se așternuse, nu era foarte mare, dar cu toate acestea reușea să ofere un farmec special sărbătorii.
Atunci am observat că lipsea cineva, iubitul meu nu se afla în pat, cea ce însemna că se trezise mult mai devreme ca mine, am coborât la parter, pentru că păstram încă în suflet acea minunată curiozitate de a vedea ce cadouri mi-a adus bătrânul Moș.
Buchet din 101 de trandafiri rosiiM-am apropiat de brad, dar cu toate acestea nu era niciun cadou pentru mine acolo, am încercat să îmi ascund tristețea și m-am întors pentru a merge în bucătărie. Am fost însă oprită de un minunat buchet de trandafiri roșii, oferiți de persoana pe care o iubeam cel mai mult, brusc toată tristețea a dispărut, buchetul era așa de bine realizat, trandafirii păreau așa de plini de viață, nu le-am putut rezista.
După o scurtă perioadă în care am admirat minunatul cadou primit, iubitul meu a zâmbit și mi-a spus că este supărat că nu am putut descoperi cadoul de la el, am crezut că este vorba de trandafiri, însă el m-a contrazis și m-a învățat să urmăresc încă o dată bradul și să văd ce cadou mă așteaptă.
Cam într-un minut am putut observa micuțul ursuleț de pluș atârnat de crengile bradului, iubesc animalele de pluș, iar el știa asta foarte bine. Am rămas fără cuvinte, pur și simplu surpriza lui era mult prea frumoasă. Nu m-am putut abține să nu îl întreb cum a reușit să facă rost atât de repede de un cadou, mai ales că știam că în seara precedentă nu le avusese, nu este atât de ușor să ascunzi un buchet de trandafiri, iar cel primit era foarte proaspăt.
Fiind o fire încăpățânată nu a fost nevoie de încă o repetare a întrebării, mi-a mărturisit direct că în ajutorul i-a sărit o florărie online din București, aici a reușit să găsească buchetul cel mai potrivit pe care să mi-l ofere și pe deasupra tot ei l-au ajutat și cu micuțul ursuleț de pluș. Nu îmi venea să cred că o florărie poate să ofere și alte mici surprize clienților și mai mult decât atât să ajungă atât de repede cu coletele la destinație.

Tags:
One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.