Uleiul Shell Helix Ultra

Bine v-am regăsit, la un nou articol, de data aceasta vă voi vorbi despre minunatul ulei Shell Helix Ultra, care este obținut prin tehnologia Pure Plus, și parteneriatul său cu cei de la BMW Motorsport. În zilele de astăzi majoritatea persoanelor dețin cel puțin o mașină, fie că o folosesc zi de zi, sau doar atunci când sunt forțați de împrejurări, șoferii trebuie să dețină mereu informații despre cele mai noi produse și servicii care au apărut pe piața din România și să le folosească cât mai mult cu putință.

Un astfel de ulei poate fi cumpărat din orice magazin Shell, singura condiție este să îl găsiți printre produsele oferite. Ce ne oferă acest ulei în plus fata de celelalte uleiuri existente la noi pe piață? De ce trebuie sa cumpărăm ulei din acesta?

Principalul lucru care îl face atât de apreciat și de important este dat de faptul ca este realizat printr-un proces revoluționar, uleiul are o puritate de 99,5%. Probabil va întrebați cu ce va ajuta pe voi asta, ei bine datorita calității uleiului folosit pentru mașină voastră veți creste nivelul de curățare și de protecție, lucru care este foarte important pentru o durata de viata mai lunga a mașinii și pentru ca aceasta sa nu va părăsească fix în cel mai important moment din viata voastră.

Uleiul Shell previne acumularea depunerilor, acestea din urma pot avea un impact foarte negativ asupra motorului și de aceea se recomanda evitarea depunerilor. Un alt motiv pentru care fiecare dintre noi ar trebui sa opteze pentru un astfel de ulei este dat de faptul ca el rezista foarte mult timp și la temperaturi ridicate, ceea ce din nou asigura un grad de protecție al motorului mult mai ridicat.

Se apropie iarna și tuturor ne este teama de uleiul ce ar putea îngheță, ei bine acest ulei rezista pana la – 40 de grade Celsius.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.