20. Cate ceva despre Parfum Deeply Yours

Iubire, pasiune și atracție, trei cuvinte care reunesc relațiile ce pot apărea între două persoane și care pot face o relație să ia cu totul și cu totul o altă întorsătură. V-ați întrebat vreodată care sunt principalii factori care provoacă atracția dintre două persoane? Ce lucru poate declanșa pasiunea într-o relație?

Prima oară când ne întâlnim cu o altă persoană, majoritatea simțurilor noastre primesc cale liberă spre a-l cunoaște pe cel care se apropie de noi, unul dintre aceste simțuri este chiar mirosul și el poate fi chiar un factor decisiv.

Dar, haideți, să vorbim de două cazuri concrete care prezintă întorsătura pe care o poate lua prima întâlnire dintre Andrei și Ioana:

”Este o zi frumoasă de vară, iar Andrei tocmai se pregătea să termine de făcut cumpărăturile și să se îndrepte spre casă, zgomotul insistent al telefonului îl face să își piardă concentrația de la căruț și inevitabilul se produce, căruciorul lăsat singur își croiește drum către unul din colegii lui mai mici și reușește să îl răstoarne.

Andrei decide să abandoneze telefonul și să se axeze pe ravagiile făcute, ridică căruțul și începe să strângă produsele răsturnate pe jos, după o muncă de câteva minute toate produsele se aflau la loc în coș, numai un pachet de paste mai rămăsese pe jos, se apleacă să îl ridice când mâna lui o atinge pe cea a proprietarei, vădit rușinat încearcă să se scuze pentru ravagii, în loc de răspuns întâlnește ochii verzi ai unei tinere, nu mai are cuvinte, era atât de frumoasă și din câte se pare și ea pare atrasă de el.

1.Tânăra se prezintă ca fiind Ioana, în momentul când fata se pregătea să facă un pas spre el, observă cum fața i se schimbă și fata se mută, fără alte cuvinte, la o altă casă de marcat. Vădit nedumerit, Andrei rămâne în mijlocul magazinului găndindu-se la ce a greșit atât de mult, o urmă de rușine îi apare pe chip, în momentul acela își dă seama că parfumul ,pe care îl cumpărase de la magazinul aflat la colțul străzii, cel mai probabil îl părăsise după o lungă zi de muncă și de căldură. Rușinat de tot ce s-a întâmplat părăsește magazinul.

EDT+ETUI60ML

2.Off, tocmai când mă gândeam să ajung mai repede acasă se întâmplă acest accident. Oare de ce am așa de mult ghinion? Se întreabă Ioana în gând. Săracul tânăr este așa de rușinat toată fața lui arde, dar totuși nu este posibil să se comporte așa într-un magazin, mă voi lua puțin de el! Dar ce este acel parfum atât de dulce și de senzual? Simt că amețesc, de la toată această feerie de mirosuri pur și simplu nu pot să îi rezist, băiatul s-a ridicat este așa de frumos, dar parcă voiam să îi zic ceva… Nu reușesc decât să îi spun că numele meu este Ioana și nu știu de ce îi las și numărul meu de telefon… Poate ne vom mai întâlni…”

Cu ajutorul unui simplu parfum a luat naștere o frumoasă prietenie, care poate pe parcurs se va transforma într-o relație frumoasă. Dar, haideti să vă vorbesc puțin și despre arma secretă folosită în povestea celor doi, este vorba de parfumul Deeply Yours fragrances, acest parfum reprezintă un ajutor de neprețuit pentru bărbați. Cu toții am auzit de vestitul Enrique Iglesias, ei bine acest parfum este parfumul pe care celebrul cântăreț îl recomandă persoanelor care vor să aducă un pic de pasiune în relația lor, dar și celor care vor să aibă un atuu în viitoarea relație.

EDT+ETUI60MLFEMME

Tags:
One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.