O nunta la hotel, primele impresii

Oare ce înseamnă o nuntă? Ce presupune o nuntă în Bucureşti?

photo” Se apropie cu paşi timizi spre Biserică, îşi simte inima bătând cu putere, are aceleaşi emoţii ca acum 25 de ani când intra pentru prima dată în Biserică pentru cununia religioasă. Acum lucrurile stau altfel nu mai vorbim de aceeaşi Biserică veche, ci de una aflată chiar în mijlocul Bucureştiului.

Anii au trecut şi asta se observă oarecum pe faţa ei, singurul lucru care nu s-a schimbat până acum este iubirea pe care o poartă soţului său. Muzica este aceeaşi, numai că de această dată tatăl nu îi mai călăuzeşte paşii spre altar, el a plecat de mult în ceruri, dar cu siguranţă de acolo de sus urmăreşte această ceremonie, fiindu-i și acum aproape.Good-Old-Times-Gallery-2-1024x976

Acolo, la altar, o aşteaptă soţul său, trecerea anilor şi-a pus amprenta şi asupra sa, dar în spatele acestei noi fizionomii se află tot bărbatul de care s-a îndrăgostit. Lângă soțul său se află cele două fete ale lor şi totodată cele care au decis să organizeze încă o dată această nuntă, au şi ele dreptate căci la prima nuntă nu au avut cum să îşi vadă mama mireasă.

Cu fiecare pas cu care se apropie şi mai mult de altar, îşi aminteşte cum cea mai mare dintre fete îşi făcea în urmă cu 25 de ani simţită prezenţa, chiar în timpul ceremoniei, cu ajutorul unor mici lovituri date în burtică.

12047172_10153708553810561_642325336665005884_nTeama că va apărea cineva care să spună „NU” în timpul ceremoniei este la fel de mare ca la început, dar în acelaşi timp şi dorinţa lor de a fi împreună este tot atât de mare. Nici de această dată nu au apărut probleme, cei doi „DA” au răsunat puternic în Biserică.

Cel mai greu moment a trecut şi o dată cu el o parte din emoţiile care o însoţiseră întreaga zi. Acum urmează o mică petrecere la un hotel din Bucureşti, acest lucru este nou pentru ea, prima dată făcuseră o mică petrecere în curte, dar acum nu scăpase de cele două prinţese.

Taxiul îi conduce către centrul oraşului la Hotel Golden Tulips Times, locaţia care li se afişează este una superbă, hotelul se află pe unul dintre cele mai frumoase Bulevarde şi reuşeşte la perfecţie să se integreze în spaţiu. Întregul hotel este un spaţiu mare şi foarte generos. Pentru câteva minute vor fi singuri, timp în care se vor schimba pentru petrecere. Domnişoarele deja se ocupă de postarea fotografiilor cu ajutorul internetului existent în fiecare cameră.12063316_10153708553340561_5551117836290026909_n

Petrecerea va avea loc la Restaurantul Good Old Times, numele a fost cel care le-a atras pentru prima dată spre acest local. Alegerea a fost făcută şi datorită faptului că hotelul este aproape şi astfel oaspeţii au putut fi cazaţi acolo.

În acest moment nu mai regretă că a ales să organizeze nunta la hotel, în special iubeşte acest hotel, totul este atât de bine decorat, mâncarea arată atât de bine toţi se simt atât de bine. Nu crede că ar fi putut găsi altă locaţie nuntă atât de bună, pentru o petrecere atât de frumoasă, de reușită și care le va rămâne mereu în memoria ei, a soțului și a celor două prințese ale lor.”

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.