Cel mai frumos service calculatoare bucuresti

Un service calculatoare bucuresti

Dragele mele, astăzi m-am gândit să vă împărtășesc din experiența mea legată de repararea calculatoarelor, după ce le-am folosit intens în ultimul an au început rând pe rând să cedeze. Cum prețurile lor nu a scăzut de niciun fel, nu am avut nicio șansă pentru a-mi achiziționa unele noi. Norocul meu s-a numit salut-it.ro care este de fapt un service calculatoare bucuresti acesta mi-a fost de un real ajutor în punerea la punct atât a laptopului, cât și a calculatorului atunci când au apărut problemele și nu au mai vrut să mă mai asculte.

Atunci când am apelat la această tânără echipă de It-iști, ei mi-au spus că o să se deplaseze la domiciliul meu pentru preluarea laptopului, apoi îmi vor face o diagnosticare foarte exactă a defectului și nu vor trece la repararea lui până nu mă vor anunța cât costă reparația, iar dacă nu doresc să fac reparația voi plăti doar taxa de deplasare în valoare de 30 ron.

Cum putem beneficia de reduceri la prețul reparațiilor?

Bineînțeles că eu nu am plătit această taxă pentru că am ales să se ocupe tot ei și de reparație, ce am uitat a vă spune este că laptopul mi- a fost ridicat în baza unui proces- verbal, iar sosirea echipei se face în cel mai scurt timp, de regulă ajunge la voi în 2-6 ore, desigur că voi puteți să faceți programarea și online completând un formular existent pe site și în acest caz veți beneficia de o reducere cu 10% a prețului reparației.

Aceeași reducere de 10% o puteți primi dacă sunteți studenți sau pensionari, iar pentru a avea o idee despre defectele pe care le-ar putea avea aparatul vostru pe acest site veți găsi și descrierile defectelor posibile atât ale laptop-ului cât și ale calculatorului vostru. Dacă veți apela la acest service calculatoare bucuresti veți avea parte de promptitudine și mai ales de servicii de calitate executate la prețuri accesibile tuturor, pentru că sunt super-corecte.

Trebuie să mai știți că aici puteți apela pentru repararea laptop-urilor și a calculatoarelor desktop, dar și pentru multe servicii IT software, pentru care vi se asigură că vor fi făcute aceste servicii indiferent cât de vechi sau de noi sunt aparatele pe care le dețineți. În afara de repararea laptop-urilor și calculatoarelor voastre, aici veți putea apela și pentru repararea imprimantelor voastre.

Printre serviciile pe care le oferă cei de la salut-it.ro se numără reparații ale calculatoarelor, reparații laptopuri, reparații imprimante, instalare windows, devirusare prefesională, preluare de la domiciliu, instalare de programe și chiar optimizare windows, în acest mod majoritatea problemelor noastre vor fi rezolvate cu ajutorul unei vizite la cel mai specializat service calculatoare bucuresti.

Pe site vă sunt puse la dispoziție și informații cu privire la modul în care puteți ajunge la service-ul lor dacă veniți cu transportul în comun sau dacă din contră dacă veniți cu mașina, în acest mod veți putea fi siguri că nu veți întâmpina neplăceri sau că vă veți pierde în București.

Din momentul în care ajungeți laptopul va intra pe mâna specialiștilor de la salut-it.ro, iar dacă veți dori după stabilirea defectelor se va face și repararea calculatorului vostru.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.