O cariera de succes cu StartJobs.ro

Nu exista om care sa nu-si doreasca  o cariera frumoasa, plina de satisfactii profesionale si bineinteles cu o retributie cat mai buna, care sa-i permita nu numai un trai decent,dar si alte posibilitati de recreere.

Toti ne dorim sa avem o viata frumoasa  si un servciu care sa ne permita si distractii, sa mergem  in excursii si sa ni se ofere posibilitatea de a vizita locuri exotice, caci una e sa vezi cu ochii si alta sa privesti un documentar pe net. Pentru a putea sa-ti realizezi aceste dorinte, trebuie sa-ti cladesti o cariera bazata pe succes, iar azi acest succes este dat in special de acele joburi care au in fata un  viitor.

Cum in orasul meu nu prea mai exista activitate industriala, nici oferte de joburi nu exista ,iata motivatia  mea din cauza careia  am decis pentru un job in unul din orasele inca active pe piata muncii, cum sunt Bucuresti, Cluj Napoca sau Timisoara. Acesta este motivul pentru care am intrat pe platforma in cautarea de joburi bucuresti cu o idee in gand si anume de a-mi cladi o cariera de succes intr-un job al viitorului cum cred eu ca este IT-ul.

Orice cariera incepe prin cautarea  unui job pe masura asteptarilor tale si in  care sa poti da tot ce ai acumulat in anii de studiu pe care i-ai  parcurs, iar acest prim job e foarte important , dar nu decisiv, asupra carierei tale. Ca acest prim  job sa corespunda cat mai mult cu asteptarile tale, caci perfectiunea este greu de atins, poti intra pe platforma Start Jobs unde poti aplica la unul sau mai multe din joburile existente si care corespund cerintelor tale. Platforma Start Jobs nu se adreseaza numai celor care cauta primul job, ci si altor persoane care nu sunt  multumite de jobul pe care-l practica si chiar celor care nu au niciun job.

Screenshot - 12_14_2015 , 10_34_19 PM

Speranta mea este si diploma obtinuta in domeniul calculatoarelor, dar si intensa activitate care-mi mananca destul timp in mediul online. Asa ca am cautat firme ce fac angajari bucuresti pentru a-mi gasi un job pe gusturile  mele sau macar cat mai apropiat de  acestea. Eu sunt avantajata si prin tineretea mea, deoarece ma pot integra rapid in orice colectiv, sunt sigura ca pot face fata tuturor sarcinilor primite la locul nou in care o sa muncesc. Tineretea imi aduce si un dezavantaj ca nu am o mare experienta in meserie, dar in mod sigur prin aplecarea mea la un studiu continuu ma voi putea pregati pentru a-mi rezolva toate sarcinile ce imi revin la cel mai inalt nivel. Aceste trei cerin;e ale tuturor angajatorilor le-am aflat de pe platforma Start Jobs si tot de aici am aflat ca nu trebuie sa aplic pentru un singur job, ci trebuie sa aplic la cat mai multe joburi pentru ca in final sa pot obtine job-ul perfect  sau macar aproape de perfect pentru mine. Sa pot obtine acel job  care sa-mi asigure acea cariera fulminanata, cu posibilitati de castiguri cat mai mari, care sa-mi poata asigura o viata deosebit de frumoasa, in care munca de la job sa se impleteasca cu o familie unita si vesela, care sa-mi permita si puterea financiara de a ne distra in timpul liber.

3 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.