Plusuri pentru copii

Cand vine vorba de cadouri pentru copii ne gandin cu totii la cate o jucarie si de cele mai multe ori sunt alese ca si jucarii plusurile pentru copii.

Plusurile sunt preferate inainte oricaror jucarii deoarece maerialele din care sunt confectionate sunt de foarte buna calitate si nu exista nici un risc de ranire pentru copii.

Cum cea mai importanta sarbatoare din timpul anului, Craciunul, se apropie cu siguranta ne gandim la cadourile pentru cei dragi.

De obicei cel mai mult de Craciun imi place sa ofer cadouri in special copiilor din familia mea, deoarece bucuria cu care despacheteaza cadourile, nerabdarea cu care il astepta pe Mos Craciun dar si curiozitatea specifica varstei copilariei , ma face sa retraiesc inca o data acel spirit magic si de sarbatoare pe care numai un copil il poate simti.

De aceea atentia mea in aceasta perioada magica este indreptata in special catre cei mici. Ce cadouri as putea sa le ofer? sau ce hainute as putea sa cumpar? acestea sunt intrebarile pe care mi le adresez de fiecare data si tot eu sunt cea care ofera raspunsurile.

Pe langa cele mai fashioniste hainute, deorece recunosc ca ador sa cumpar hainute pentru cei mici, sa-i vad cum se transforma in mici gentlemani cu papion si bretele agatate intr-un mod stregar de pantaloni, sau cum fetitele au cele mai frumoase accesorii esarfe sau palarii fashion asortate frumos la un outfit de zi….. asa cum spuneam pe langa aceste hainute ce altceva si-ar putea dori un copil, ce ar putea sa-i aduca zambetul pe buze si sa-l tina ocupat ore in sir? ce altceva ar putea fi mai important pentru un copil decat o jucarie.

Anul acesta voi alege pentru cei mai mici din familia mea jucarii din plus

M-am oprit prima data la poneii din plus , deoarece acestea sunt animale de plus  pe care toti copii le adora, si nu cred ca existe vreun copil care sa nu iubeasca my little poney. Asa ca am decis sa achizitionez un plus ce imita un ponei, cel mai mult mi-a placut Belle Rose. Jucaria este confectionata dintr-un plus foarte moale si placut la atingere, deasemnea pe langa plus un alt maerial din compozitia acestuia este un bumbac inflorat, material ce tin loc de sa, facand astfel ca poneiul sa fie foarte atragator.

Dimensiunea aceste jucarii este de 40 de cm, se poate spala atat la masina cat si manual si este o jucarie ideala pentru un copil de peste 1 an.

O alta jucarie de plus foarte frumoasa si ideala pentru copii de peste un an este ursul polar, Polar Keel Toys ce este realizat manual din materiale de foarte buna calitate, se poate spala si corespunde standardului international de siguranta EN 71. Aceste sunt doar  cateva din plusurile pe care le putem gasi in comert, deoarece exista plusuri ce imita majoritatea animalelor, sau plusuri ce imita persoanjele principale din desenele animate, nu trebuie decat ca noi sa alegem plusul prefeta pentru copilul nostru.

Jucariile din plus dupa parerea mea sunt ideale pentru copii de peste un an, sunt confectionate din materiale de foarte buna calitate, materiale placute la atingere si moi, ce nu permit copiilor sa se zgarie cu ele putand astfel sa se joace fara a fi pusi in pericol.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.