Un site de lenjerii hoteluri

O afacere de succes începe cu lenjerii hoteluri

Odată cu terminarea liceului m-am trezit într-o lume în care locurile de muncă erau tot mai puține, în care visul frumos clădit în timpul liceului, a fost distrus în doar câteva secunde. În inconștiența noastră tinerească credeam că la sfârșitul liceului de specialitate, hotelurile se vor bătea ca să ne angajeze, că doar învățasem cum să lucrăm cu lenjerii hoteluri, dar și multe alte mici secrete ale lumii hotelurilor.

În schimb, ne-am trezit printre alte mii de persoane care terminaseră tot pe profil hotelier, majoritatea terminaseră cu 4-5 ani înaintea noastră și nici până acum nu își găsiseră un loc de muncă. Vedeam cum visele mele deveneau imposibil de realizat, mă gândeam să plec în străinătate, când o bună prietenă m-a anunțat că un hotel foarte bun din oraș, caută o persoană pe care să o angajeze în probă și care mai apoi să se ocupe de administrarea întregului hotel.

Am susținut un mic examen scris, iar mai apoi ni s-a comunicat că persoana aleasă va fi contactată în cel mai scurt timp. Nici nu mă gândeam că din cei 40 de participanți voi fi aleasă tocmai eu, dar fiind o persoană curioasă, după ce am fost aleasă, nu puteam să nu o întreb pe Alina, proprietara hotelului, de ce tocmai eu?

Atunci mi-a arătat lucrările pe care le scrisesem în acea zi, eu fusesem singura care spusese că și calitatea lenjeriilor este un criteriu foarte important pentru cei care dețin un hotel. Atunci, ea mi-a spus că dacă nu ar fi găsit un site cum este lenjerii-hotel.ro, care se ocupă de lenjerii hoteluri, cu siguranță nu ar fi putut crea afacerea de succes pe care o deținea în acel moment și în care eu intrasem.

Lenjerii hoteluri de la un site succes

Așa am aflat că tot ce trebuie să fac, atunci când trebuie să înlocuiesc lenjeriile uzate, este să intru pe acest site să-mi aleg modelele pe care mi le doresc, apoi pot da o comandă, iar producătorul de lenjerii pat pentru hotel Brodank Comarnic, mi le va executa pe dimensiunile cerute de mine, din materialele dorite, precum și în culorile pe care le prefer.

În acest mod, cu siguranță, îmi voi crea o atmosferă de vis în fiecare cameră a hotelului, căci îmi încolțise o idee deja, și anume, fiecare cameră va arăta diferit atât în privința designului, cât mai ales a coloritului. Singurul lucru care va rămâne neschimbat este calitatea de excepție a materialelor, acesta fiind motivul principal pentru care am hotărât să nu schimb producătorul.

Alt motiv este seriozitatea celor de la Brodank, experiența lor de aproape 20 de ani în acest domeniu și nu în ultimul rând, faptul că în afară de lenjerii de aici pot să-mi achiziționez și celelalte produse necesare în hotel, fiind sigură că vor respecta aceleași standarde înalte ale calității. Tot de aici am hotărât să-mi achiziționez și următoarele produse: perdele, draperii și cuverturi de pat, pilote pentru hotel, saltele, perne și chiar prosoape special lucrate pentru hotel.

În viitor, urmează să mă documentez și în mod sigur tot de aici voi comanda și fețe de masă, naproane, precum și alte produse pentru restaurantul hotelului ce sunt foarte necesare în organizarea diverselor evenimente festive.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.