Cate ceva despre preturi pentru o vacanta in thailanda

Preturi pentru o vacanta in thailanda

A sosit luna decembrie, însă zăpada lipsește cu desăvârșire, dar ceva tot a venit odată cu sosirea acestei luni. Au venit sărbătorile începând cu Sf. Nicolae și continuând cu Moș Crăciun, iar în final vine și Sf. Vasile aducând cu el noul an. Dar împreună cu acești sfinți au venit și foarte multe cadouri, iar eu chiar am primit foarte multe cadouri, totuși cel mai fantastic a fost cadoul primit de la prietenul meu, căci el mi-a oferit o vacanță de vis în Thailanda.

Preturi pentru o vacanta in thailanda foarte avantajoase mi-a zis că le-a descoperit la ikaturism.ro, un site ce oferă vacanțe exotice în locuri inedite și chiar în cele mai inedite combinații. Pentru noi a avut de ales din mai multe locații și nereușind să se hotărască singur a cerut ajutorul surorii sale pentru a se decide, deoarece ea îmi cunoștea mult mai bine dorințele și speranțele mele.

O vacanță de neuitat cu ikaturism.ro

Apoi a plătit doar avansul de 750 euro/ persoană, urmând ca înainte de plecare cu 30 zile să plătească prin transfer bancar restul sumei, bineînțeles că tot în euro fiindcă i se părea mai avantajos. Pentru cele mai bune Preturi pentru o vacanta in thailanda puteți intra pe site-ul ikaturism.ro și veți putea alege una din multele locații ce vi se oferă. Pentru noi prietenul meu a ales un sejur în Bangkok și Phi Phi Island, iar din momentul rezervării ferme a pachetului am fost asigurați că tarifele nu se mai schimbă, așa că noi am primit cea mai bună variantă ce era disponibilă în momentul cererii.

Nici nu vă pot spune cu câtă nerăbdare aștept să ajung în acele locuri, cele la care visez din momentul vizionării filmului lui Leonardo Di Caprio și anume ”The Beach”. Acest film este cel care a făcut aceste insule cunoscute în lumea întreagă începând din anul 2000, atunci când s-au făcut filmările pentru el în insula Phi Phi Leh.

Anul acesta îl voi schimba într-o locație fantastică, într-un grup de insule cu o vegetație virgină și luxuriantă, iar în jurul lor se întinde numai apă, căci ochii nu sunt în stare să mai descopere alt petec de pământ. Sper, și de fapt sunt sigură, că aici mă voi putea relaxa, voi putea străbate zilnic mai multe trasee prin această minunată și spectaculoasă vegetație, ce se găsește numai pe aceste insule.

În drumul nostru spre insule vom face o escală de 2 nopți în Bangkok, după cum știți desigur că aceasta este capitala Thailandei, unde vom fi cazați la hotelul de 3 stele, Silom City Inn pentru un somn revigorant, foarte necesar nouă, după îndelungatul zbor cu avionul. În aceste insule, care sunt destinația noastră finală, ne vom bucura de întinsele plaje ce se găsesc pe țărmurile celor două insule mari ale grupului, iar pe uscat vom vizita întinsele plantații de cocotieri. Între insule vom putea circula cu ajutorul speed boats, adică a bărcilor de mare viteză. După ce vom petrece zile de neuitat în acest feeric și faimos colț de lume, ne vom întoarce acasă făcând o escală de o noapte în Doha.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.