Cum poti folosi o bormasina?

Cate ceva despre bormasini

Buna, dragele mele. Azi o sa va povestesc despre unele activitati,pe care de obicei le executa un barbat in gospodarie. Norocul meu, pentru rezolvarea acestora, consta in faptul ca tatal meu se pricepe sa faca, intr-o proportie foarte mare, aproape toate reparatiile ce trebuiesc executate intr-o gospodarie. Pentru a putea sa le rezolve, a facut si unele investitii. In cele mai multe reparatii este nevoie sa poti folosi o bormasina. De curand vechea lui masina de gaurit si insurubat a devenit inutilizabila, din cauza ca acumulatorii nu se mai incarcau. Cum masina fusese cumparata cu multi ani in urma, el nu a reusit sa mai gaseasca pe piata tipul de acumulatori care sa se potriveasca la vechea masina.

Cum montarea mobilei de bucatarie presupunea folosirea unei masini de gaurit si insurubat, a trebuit sa cumpere una noua. In afara de montarea mobilei de bucatarie el avea in plan si executarea unui plafon fals, bineinteles ca tot la bucatarie. Iata doua motive pentru care a decis ca de data aceasta trebuie sa investeasca intr-o marca importanta, care sa aiba si 2 sau 3 acumulatori cu tehnologia litiu-ion. Dar aceste doua exemple, nu sunt singurele activitati dintr-o gospodarie, in care este nevoie sa poti folosi o bormasina, caci o bormasina este necesara in multe alte cazuri.

Poti folosi cu succes o bormasina de la Tehnic Bazar?

O data ce a luat o hotarare, tatal meu a inceput sa caute pe internet o masina de gaurit si insurubat care sa-i satisfaca cerintele in primul rand cea privind calitatea produsului, dar fara a neglija raportul dintre calitate si pret. Dupa multe cautari a gasit o firma Tehnic Bazar, care corespundea intru-totul exigentelor sale si care avea o gama variata de modele, consumabile si accesorii, provenind de la marci importante de pe piata, cum ar fi: Bosch, Makita, Skil, Fein, Chicago. Acum a aparut o problema noua, data de multitudinea si varietatea sculelor electrice existente pe acest site.Pe tehnicbazar.ro tata a gasit: surubelnite cu accumulator, masini de gaurit cu percutie, masina de gaurit pneumatica, masini de insurubat cu impact sau cu talpa magnetica, masini de gaurit cu bac, masini de insurubat cu impulsuri. Toate acestea avand puteri diferite, fiind foarte bune pentru activitatile de bricolaj dintr-o gospodarie, iar multe dintre ele fiind scule profesionale, care in conditiile folosirii in gospodarie vor avea o viata foarte lunga.

Un alt motiv pentru care tatal meu a ales echipa de la Tehnic Bazar este faptul ca pentru persoanele fizice se ofera o garantie de 24 de luni, iar produsele comandate vor ajunge la el in 1-2 zile prin curierat rapid. Pentru plata poate opta la una din urmatoarele modalitati: plata in numerar, ordin de plata, plata cu Cardul sau plata cu Cardul in rate. Foarte incantat a fost tatal meu de faptul ca va beneficia de service in garantie si mai ales in postgarantie la sculele electrice cumparate de la Tehnic Bazar, reparatii in perioada de garantie si dupa finalizarea acesteia, precum si piese de schimb originale. Profitand de multele sfaturi gasite pe blogul site-ului, dar si de consilierea echipei ce ia raspuns cu promptitudine la toate intrebarile ce asteptau un raspuns, tatal meu si-a ales masina de gaurit pe care si-o dorea. Intrati si voi pe tehnicbazar.ro si puteti beneficia atat de promotiile lunare, precum si de multe produse noi aparute de curand pe piata.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.